Primul Trailer Pentru JOHN WICK 3 Îl Trimite Pe KEANU REEVES Înapoi În Acțiune

Primul Trailer Pentru JOHN WICK 3 Îl Trimite Pe KEANU REEVES Înapoi În Acțiune

Primul Trailer Pentru JOHN WICK 3 Îl Trimite Pe KEANU REEVES Înapoi În Acțiune fiindcă este acum un om căutat de întreaga lume interlopă.

Primul trailer ce dezvăluie multă acţiune din filmul John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, este aici în sfârșit!

Regizorul Chad Stahelski, se întoarce să preia cârma regizorală după ce a co-regizat primul film John Wick și a cârmuit John Wick: Capitolul 2. Cel de-al treilea film din această franciză, preia acţiunea şi povestea firului narativ, imediat la câteva momente după încheierea celui de al doilea film. În calitate de asasin plătit titular, personajul interpretat de Keanu Reeves, este acum un om căutat de întreaga lume interlopă criminală.

El, alături de un personaj nou interpretat de Halle Berry, încearcă să găsească o cale de a supraviețui. Iar dacă v-au plăcut celelalte două filme anterioare, există o mare şansă să rămâneţi impresionaţi şi de al treilea capitol al acestei aventuri sângeroase. Estetic, există câteva schimbări aici, deoarece Capitolul 3, pare să aibă loc mai ales noaptea. Acțiunea este, fără îndoială, o nebunie. Mai ales că John Wick ucide un tip cu o carte. Plus, avem parte de o secvența de urmărire în care John Wick, călăreşte. Însă cel mai important lucru în toată această călătorie cinematografică, este actriţa Halle Berry, al cărui personaj pare să fie o încântare completă, mai ales că deţine o pereche de însoţitori foarte fioroşi.Deocamdată, nu există indicii că Capitolul 3 va fi sfârșitul francizei John Wick, deoarece cineastul Chad Stahelski, a declarat recent că ar fi fericit să facă filme cu şi despre personajul John Wick, pentru tot restul carierei sale. Rămâne să vedem cât de mare va fi succesul lui John Wick: Chapter 3 – Parabellum şi ce se va întâmpla după asta.

John Wick (Keanu Reeves) se află pe fugă din două motive: este vânat pentru un contract global de 14 milioane de dolari, și pentru încălcarea unei reguli principale: a omorât pe cineva în interiorul Hotelului Continental. Victima sa, este un fost membru al Consiliului, cel care a ordonat contractul global pentru viaţa lui. John, ar fi trebuit deja să fie executat, cu excepția faptului că managerul Hotelului Continental, Winston, i-a dat o perioadă de grație de o oră înainte ca acest contract să fie executat, înainte ca John Wick să fie eliminat, să-i fie calitatea de membru revocată, şi să-i fie interzis accesul la toate serviciile de care au parte ceilalţi membri. John, trebuie acum să se folosească de toate cunoştinţele sale pentru a rămâne în viaţă în timp ce se luptă să se piardă în mulţimea oraşului New York City, unde este urmărit de o grămadă de asasini pricepuţi.

Poster John Wick: Capitolul 3 - Parabellum
În film mai joacă Ian McShane, Lawrence Fishburne, Angelica Huston, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common și Ruby Rose.

John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, ajunge în cinematografe pe 17 Mai.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.