STELLAN SKARSGARD Este Personajul Negativ Din Noua Ecranizare DUNE

STELLAN SKARSGARD Este Personajul Negativ Din Noua Ecranizare DUNE

STELLAN SKARSGARD Este Personajul Negativ Din Noua Ecranizare DUNE unde îl va interpreta pe maleficul Baron Vladimir Harkonnen.

Dacă încă nu ştiaţi, regizorul unor filme SF ca Arrival și Blade Runner 2049, cineastul Denis Villeneuve, cârmuieşte deja direcţia filmului Dune, o adaptare cinematografică a capodoperei literare science-fiction cu acelaşi titlu, scrisă de Frank Herbert.

Iar dacă eşti un fan al literaturi SF şi încă nu ştii ce este Dune, trebuie neapărat să cauţi cartea.
Distribuţia filmului care credeam că nu va mai vedea vreodată o adaptare cinematografică, devine tot mai interesantă. Dune, va fi o producţie masivă ce îl va avea în rolul principal pe Timothee Chalamet în rolul lui Paul Atreides, fiul unei familii nobile căzute în dizgraţie din cauza popularității în creștere ce este forțată să se retragă pe o planetă deșertica. Acolo, tânărul Paul Atreides împreună cu familia sa, acceptă să conducă planeta Arrakis, singura sursă a „mirodeniei” numite melanj, cea mai importantă și mai valoroasă substanță din univers. Povestea explorează oarecum confruntarea dintre forțele Imperiului pentru controlul Arrakisului și al „mirodeniei” cu care localnici îşi îmbunătăţesc capacitățile mentale ce îi determină să creadă că tânărul Paul Atreides este mesia lor ce trebuie să conducă o revoltă împotriva împăratului galactic.Arrakis
Evident, regizorul Denis Villeneuve, a fost ocupat să construiască un concept original, dar şi să adune o distribuție eclectică și impresionantă pentru adaptarea Dune. După ce ne-a anunţat că Dave Bautista va interpreta rolul brutei Glossu „Beast” Rabban, nepotul sadic al baronului Harkonnen, cel care supraveghează planeta Arrakis şi că actriţa Rebecca Ferguson va juca rolul mamei lui Paul şi femeia familiei Atreides, Lady Jessica, iată că lucrurile nu se opresc aici.
Regizorul Denis Villeneuve, mai adaugă încă un nume cunoscut distribuţiei.
Actorul Stellan Skarsgård, este cel ce îl va interpreta pe maleficul Baron Vladimir Harkonnen.Regizorul Villeneuve, a declarat de nenumărate ori că este de mult timp un fan al romanului Dune și tocmai de aceea el a co-scris scenariul alături de Eric Roth și Jon Spaihts. Se zvonea că datorită complexităţii poveştii originale, filmul lui Villeneuve va fi împărţit în două părţi, dar nu este clar dacă ambele părți sunt filmate simultan sau dacă totul depinde doar de viziunea regizorului.
Villeneuve, se va reuni cu editorul lui favorit Joe Walker, veteranul cu care a colaborat la filmele Blade Runner 2049 și Arrival, unul dintre cei mai buni editori din industria cinematografică.

Filmul Dune, nu are încă stabilită o dată de lansare, dar cei de la Legendary Pictures, spun că filmările vor începe în această primăvară în locaţii din Budapesta și Iordania.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.