TDFN Prezintă: Lista Celor Mai IMPORTANTE FILME Din 2019

TDFN Prezintă: Lista Celor Mai IMPORTANTE FILME Din 2019

Țineți-vă bine de scaune, pentru că atunci când vine vorba de filme bune, anul 2019 va fi uriaş.

De la continuări aşteptate la sequel-urilor şi reboot-uri, până la adaptările unor jocurilor de benzi desenate și ale unor jocuri video, cineaștii iconici vin să ne încânte încă odată.
Am compilat o listă cu cele mai bune filme din 2019 şi datele lor de lansare, pentru a vă nota în calendar. Dar înainte de a vorbi despre Avengers: End Game, Captain Marvel, Aladdin, Joker, IT: Capitolul Al Doilea, noul film Terminator, sau Star Wars: Episodul IX, am dori să vă reamintim că la fel de mult precum așteptăm cu nerăbdare aceste filme fantastice, s-ar putea ca unele producţii cinematografice, să ne surprindă şi pe noi.

Așadar, păstrați-vă calmul şi fiţi atenţi, s-ar putea ca lista să se extindă pe parcursul lunilor ce urmează, cel puţin cu câteva trailere noi.

* Lista noastră este supusă unor schimbări din cauza datelor de lansare în cinematografe ce s-ar putea modifica pe parcursul anului.

THE UPSIDE

O poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Bazat pe filmul francez The Intouchables, The Upside (2018), este o comedie emoționantă care se concentrează asupra unei prietenii neașteptate ce se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.  Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.

TRAILER  Premiera: 11 IANUARIE  Distribuţie: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston

GLASS

David Dunn își folosește puterile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb, bărbatul cu tulburare de personalitate multiplă, ce numără 24 de identităţi distincte.

Continuând de unde a rămas Split, filmul Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii. Din filmul Indestructibilul (Unbreakable), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass.  Lor li se alătură, din filmul Split, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia.

TRAILER  Premiera: 18 IANUARIE  Distribuţie: Sarah Paulson, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Samuel L. Jackson

A DOG'S WAY HOME

Un câine străbate 643 de kilometri pentru a-și regăsi stăpânul.

Un film de de familie american, în regia lui Charles Martin Smith, scris de W. Bruce Cameron și Cathryn Michon, bazat pe cartea lui Cameron. Filmul urmăreşte pierderea unui câine de casă, care se îmbarcă într-o călătorie de 400 de mile după ce este separat de proprietarul lui Lucas, un student la medicină.

TRAILER  Premiera: 25 IANUARIE  Distribuţie: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD

A treia producţie a popularei trilogii animate How to Train Your Dragon.

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.  DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

TRAILER  Premiera:  1 FEBRUARIE  Distribuţie:  Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard ButlerALITA: BATTLE ANGEL

Multă Acţiune Cu Cyborgii Din Viitor şi o nouă eroină revoluţionară ce îşi descoperă puterile extraordinare.

Vizionarii cineaşti James Cameron (Avatar) şi Robert Rodriguez (Sin City), creează o nouă eroină revoluţionară în viitorul film Alita: Battle Angel, o poveste plină de acţiune, de speranţă şi dragoste. Acţiunea este situată cu multe secole într-un viitor post-apocaliptic, unde cyborgul abandonat Alita (Rosa Salazar), este găsită de către Ido (Christoph Waltz), un cyber-doctor, ce o duce pe inconștienta Alita, la clinică sa. Când ea se trezește, nu îşi aminteşte nimic despre cine este și nici nu recunoaște lumea în care se află. Totul este nou pentru Alita, iar fiecare experiență o trăieşte pentru prima dată. În timp ce învață să navigheze prin noua sa viață și pe străzile înşelătoare din Iron City, Ido, încearcă să o protejeze pe Alita de trecutul ei misterios. În tot acest timp, noul ei prieten de pe străzi, Hugo (Keean Johnson), o îndeamnă să-și amintească. O afecţiune crescândă se dezvoltă între cei doi până când forţe mortale vin după Alita şi ameninţă relaţiile nou stabilite. Atunci când Alita descoperă că are abilități extraordinare de luptă, ea realizează că le-ar putea folosi pentru a-şi salva prietenii și familia pe care a ajuns să o iubească. Hotărâtă să descopere adevărul din trecutul ei, Alita, pornește într-o călătorie care o va face să înfrunte nedreptățile acestei lumi întunecate și corupte și să descopere că o femeie tânără poate schimba lumea în care trăiește.

TRAILER   Premiera:  15 FEBRUARIE  Distribuţie:  Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali

CAPTAIN MARVEL

O vom întâlni pe cea mai puternică super eroină din Universul Marvel.

Filmul Captain Marvel, este regizat de Anna Boden și Ryan Fleck, două cineaste ce promit că productia va fi prima poveste dintr-o trilogie fantastică despre eroina interpretată de Brie Larson.  Filmul are loc în anii 90 și va dezvălui cate ceva despre originea personajului titular, alături de Samuel L. Jackson, ce îl va interpreta din nou pe Nick Fury, care de data aceasta va avea amândoi ochii.

Antagoniștii filmului vor fi o rasă de extratereștri numită Skrulls, cei care au un talent fantastic pentru a-şi schimba forma. Se așteaptă ca acesta rasă să joace un rol important, nu doar în filmul Captain Marvel, ci și în Avengers 4Brie Larson si filmul Caprain Marvel, vor servi drept ca provocare în Avengers 4.
Captain Marvel va fi primul film al celor de la Marvel Studios, care are în centrul atenţiei un super-erou de sex feminin, după Ant-Man And The Wasp, film care a marcat de fapt apariţia primei femei în rolul unui side-kick.  Captain Marvel va fi o poveste despre personajul Carol Danvers (Brie Larson), un pilot al forțelor aeriene ce este prinsă din întâmplare într-un război intergalactic între rasele extraterestre Kree și Skrull, unde ajunge să câștige superputeri.

TRAILER   Premiera:  8 MARTIE  Distribuţie:  Brie Larson, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou

US

Regizorul şi actorul Jordan Peele, ne încântă cu un nou thriller de groază după succesul filmului Get Out.

Mama și tatăl îşi duc copiii la casa lor de vacanţă aflată pe o plajă, așteptând să se bucure de timpul petrecut cu prietenii.   Dar seninătatea lor se transformă în tensiune și haos, atunci când nişte vizitatori vin neinvitați.

TRAILER   |   Premiera:  15 MARTIE  |   Distribuţie:  Lupita Nyong’o, Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Kara Hayward

DUMBO

Adaptarea cinematografică a regizorului Tim Burton, despre povestea originală a elefantului zburător.

Vizionarul regizor Tim Burton, aduce pe ecrane aventura extraordinară a lui Dumbo, o experienţă cinematografică ce este o extindere a poveştii clasice ce celebrează diferențele dintre oameni, un film unic unde familia este prețuită și visele devin realitate.

Proprietarul unui circ Max Medici, îl invită pe fostul star Holt Farrier și pe copiii lui Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac de râs într-un circ care deja se luptă cu supravieţuirea. Dar, când descoperă că elefantul Dumbo poate zbura, circul realizează o revenire incredibilă, atrăgându-l pe antreprenorul persuasiv V.A. Vandevere, care îl recrutează pe elefantul special pentru cel mai nou joc de divertisment, Dreamland.
Dumbo, se ridică la înălțimi noi, alături de o artistă fermecătoare și spectaculoasă, Colette Marchant, până când Holt află că Dreamland, este plin de secrete întunecate.

TRAILER   |   Premiera:  29 MARTIE  |   Distribuţie:  Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan ArkinSHAZAM!

Un băieţel se transformă într-un super-erou adult pe nume Shazam.

Toți avem un în interior un super-erou.
Este nevoie doar de puțină magie că să îl scoatem la iveală.

În cazul lui Billy Batson, este nevoie de strigătul SHAZAM!, pentru ca acest copil adoptat de 14 ani, să se poată transforma în adultul super-erou Shazam, cu ajutorul puterilor fantastice ale unui vrăjitor antic. Fiind încă un copil prins în interiorul unui corp de adult rătăcit, Shazam, face ceea ce ar face orice adolescent cu superputerile sale: se distrează de minune. Poate zbura? Are raze X în ochi? Poate să scoată fulgere din mâini? Oare poate să-și ignore testul de la studiile sociale? Shazam, se străduiește să-și testeze limitele abilităților sale cu bucuria nesăbuită a unui copil. Dar va trebui să stăpânească rapid aceste puteri pentru a lupta împotriva forțelor mortale ale răului controlate de Dr. Thaddeus Sivana.

TRAILER   |   Premiera:  5 APRILIE  |   Distribuţie:  Mark Strong, Zachary Levi, Ron Cephas Jones, Jack Grazer, Faithe Herman

HELLBOY

Noul film HELLBOY, dezvăluie o poveste fantastică şi o luptă dură între lumea supranaturală și cea umană.

Bazat pe romanele grafice ale lui Mike Mignola, Hellboy, este prins între lumea supranaturală și cea umană, unde se luptă cu o veche vrăjitoare care este pornită să se răzbune. Noua adaptare se încadrează într-o colaborare pentru scenariu dintre creatorul benzilor desenate originale Hellboy, Mike Mignola, şi regizorul filmului Descent, Neil Marshall, cel care şi regizează filmul. Actorul David Harbour (Stranger Things) intră în rolul principal al demonului titular, iar Ian McShane, îndeplinește rolul tatălui adoptiv al lui Hellboy, Trevor Bruttenholm, care, de asemenea, se întâmplă să fie fondatorul Biroului de Cercetare și Apărare Paranormală.  Acest nou film, îl introduce pe Daniel Dae Kim ca şi personajul de benzi desenat Ben Daimio, iar Milla Jovovich, joacă rolul antagonistei Nimue, o vrăjitoare medievală ce vă încearcă să distrugă omenirea.

TRAILER   |   Premiera:  12 APRILIE  |   Distribuţie:  Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim

AVENGERS: END GAME

Răzbunătorii şi aliaţii lor rămaşi în viaţă trebuie să se unească încă o dată pentru a salva universul.

După evenimentele devastatoare din filmul Avengers: Infinity War (2018), universul se află în ruine datorită eforturilor lui Thanos. Cu ajutorul aliaților rămași, Răzbunătorii, trebuie să se re-unească încă o dată pentru a anula acțiunile lui Thanos și pentru a restabili ordinea universului o dată pentru totdeauna, indiferent de consecințele pe care le poate avea aceste acţiuni.  Continuarea aventurilor Răzbunătorilor, ce se va lansa în Aprilie, se intitulează End Game şi are parte de o vâlvă extraordinară în mediul online.   După aventurile şi finalul cumva şocant din Avengers: Infinity War, unde personajul negativ Thanos (Josh Brolin) a ieşit victorios găsind toate Pietrele Infinitului și distrugând jumătate din viața Universului, vine acea parte a poveştii în care dispariţia multor eroi iubiți lasă o undă de şoc tristă peste cei rămaşi: Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk și alți câțiva membri ai super-trupei ce apăra planeta noastră.

TRAILER Premiera: 26 APRILIE Distribuţie: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

JOHN WICK: CHAPTER 3 – PARABELLUM

KEANU REEVES revine în următorul capitol din aventura globală a asasinului ce este vânat de toată lumea.

Capitolul 3, îl va readuce pe carismaticul actor înapoi la rolul asasinului John Wick, alături de regizorul Chad Stahelski, cel care a co-regizat şi primul film.
John Wick (Keanu Reeves) se află pe fugă din două motive: este vânat pentru un contract global de 14 milioane de dolari, și pentru încălcarea unei reguli principale: a omorât pe cineva în interiorul Hotelului Continental. Victima sa, este un fost membru al Consiliului, cel care a ordonat contractul global pentru viaţa lui. John, ar fi trebuit deja să fie executat, cu excepția faptului că managerul Hotelului Continental, Winston, i-a dat o perioadă de grație de o oră înainte ca acest contract să fie executat, înainte ca John Wick să fie eliminat, să-i fie calitatea de membru revocată, şi să-i fie interzis accesul la toate serviciile de care au parte ceilalţi membri. John, trebuie acum să se folosească de toate cunoştinţele sale pentru a rămâne în viaţă în timp ce se luptă să se piardă în mulţimea oraşului New York City, unde este urmărit de o grămadă de asasini pricepuţi.

TRAILER  Premiera: 17 MAI Distribuţie: Laurence Fishburne, Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShaneALADDIN

Lumea nouă din filmul ALADDIN, ne tachinează cu asemănări frumoase cu animaţia originală din 1992.

Aladdin, este o reeditare live-action a clasicului desen animat cu același titlu lansat de Disney în 1992.   Viitorul film Aladdin, este regizat de Guy Ritchie, și va cuprinde un nou repertoriu de cântece ce sunt scrise de Alan Menken și de textierii care au făcut melodiile din La La Land, Benj Pašek și Justin Paul.

Menken, Howard Ashman, și Tim Rice, au făcut şi muzica pentru versiunea animată din 1992, deci ne aşteptăm să auzim şi o versiune mai modernizată a melodiei A Whole New World, probabil cu o nouă interpretare.

TRAILER  Premiera: 24 MAI  Distribuţie: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud, Marwan Kenzari.

AD ASTRA

Brad Pitt ajunge în spaţiu.

Astronautul Roy McBride (Brad Pitt) se calatoreste la marginea exterioară a sistemului nostru solar si decide să își caute tatăl dispărut într-o misiune spaţială ce avea ca scop descoperirea vieţii extraterestre, în urmă cu 20 de ani.

TRAILER  (NU ARE)  Premiera:  24 MAI Distribuţie: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Ruth Negga, Jamie KennedyGODZILLA: KING OF MONSTERS

Regele Monștrilor, Godzilla, se întoarce în cinematografe pentru încă o porţie de lupte epice la scală masivă.

Godzilla 2: King Of Monsters, este oficial continuarea filmului Godzilla din 2014 ce urmăreşte eforturile eroice ale agenției cripto-zoologice Monarch, în timp ce membrii săi se confruntă cu o pleiadă de monștri de dimensiuni divine, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și cu nemesis-ul său final, regele cu trei capete, Ghidorah.   Atunci când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, se ridică din nou, se confruntă pentru supremație, lăsând existența omenirii atârnând în echilibru.  Continuarea relansării francizei americane din 2014, vine de la regizorul filmelor Trick ‘r Treat și Krampus, Michael Dougherty.  De data aceasta, Regele Monştrilor, se confruntă cu insectoidul Mothra, monstrul cu trei capete Ghidorah și titanul Rodan.   Iar din noul trailer, un singur lucru e clar: acesta este un film cu monștri.

TRAILER   Premiera: 31 MAI Distribuţie: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler

DARK PHOENIX

Echipa X-Men se confruntă cu cel mai important inamic şi singurul personaj destul de puternic pentru a distruge omenirea.

întreaga echipă X-MEN, se confruntă cu cel mai formidabil dușman: Jean Gray.
Noul film X-Men este o adaptare a unei poveşti din benzilor desenate din anul 1980 intitulată The Dark Phoenix Saga de Chris Claremont, Dave Cockrum și John Byrne.
În poveste, personajul Jean Gray își asumă puterea Forței Phoenix, care îi conferă puterile unui adevărat zeu, dar pe care Jean de abia le poate controla.
Cu toate acestea, când este coruptă de Clubul Hellfire, ea devine Dark Phoenix și se întoarce împotriva foştilor ei aliaţi: X-Men.

TRAILER    Premiera: 7 IUNIE  Distribuţie: James McAvoy, Michael Fassbender, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp și Jessica Chastain

THE SECRET LIFE OF PETS 2

Al doilea film animate care explică comportamentul animalelor de companie.

Continuarea delicioasei animații THE SECRET LIFE OF PETS ne întreabă ceva ce sigur ne va pune pe gânduri: ne iubim animăluțele de companie, dar cât de bine le cunoaștem, de fapt?

TRAILER    Premiera:  14 IUNIE  Distribuţie: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey

MAN IN BLACK: INTERNATIONAL

Noi personaje şi cea mai mare amenințare la nivel mondial pentru Oamenii În Negru.

Bărbații în Negru, au protejat întotdeauna Pământul de ameninţările universului.

În această nouă aventură, Bărbații în Negru se confruntă cu cea mai mare amenințare la nivel mondial: o trădare din interiorul organizației Men In Black, implică un spion înfiltrat în interiorul agenţiei MiB.
În timp ce actriţa Emma Thomson își reia rolul Agentului O din Men In Black 3, Chris Hemsworth și Tessa Thompson sunt noile personaje ce vor conduce franciza și, după cum probabil puteți ghici din titlu, franciza merge la nivel mondial. Regizorul filmelor Straight Outta Compton și The Fate Of The Furious, cineastul F. Gary Gray, este în scaunul regizorului, preluând rolul lui Barry Sonnenfeld, care a regizat primele trei filme ale francizei.

TRAILER    Premiera:  21 IUNIE  Distribuţie:  Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, Emma Thomson

TOY STORY 4

Jucăriile noastre preferate revin cu noi personaje.

Când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

TRAILER  Premiera:  28 IUNIE  Distribuţie:  Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Michael Keaton, Keegan-Michael Key

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

Regizorul Jon Watts se întoarce la cârma continuării Spider-Man: Far From Home.

Deocamdată, ştim foarte puțin despre continuarea Spider-Man: Far From Home, în afară de faptul că povestea se va învârti în jurul lui Peter și a colegilor săi din școală, care vor călătorii în Europa, unde se vor confrunta cu Mysterio, personajul negativ interpretat de Jake Gyllenhaal.
Samuel L. Jackson și Cobie Smulders, vor apărea în film, adăugând şi prezenţa personajelor S.H.I.E.L.D.  Deocamdată, asta e tot ce știm. Nu ştim exact cum se va integra noul film Spider-Man în universul Marvel, mai ales pentru că oricine a văzut Avengers: Infinity War, este conștient că Spider-Man a dispărut la finalul filmului.
Și totuși el se va confrunta cu încă un personaj negativ în Spider-Man: Far From Home.

TRAILER  Premiera:  5 IULIE  Distribuţie:  Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

THE LION KING

Povestea clasică refăcută de Disney, despre puiul de leu Simba şi supravieţuirea în savana africană.

Simba, puiul de leu simpatic, îl idilizează pe tatăl său, regele Mufasa, dar vrea să îşi i-a în mană propriul destin.   În schimb, nu toată lumea din regat sărbătorește sosirea noului rege al salbaticiei africane.   Scar, fratele lui Mufasa și fostul moștenitor al tronului, are propriile planuri malefice.  Lupta pentru ţinutul Pride Rock, este devastată de trădare, tragedie și dramă, rezultând în exilul lui Simba. Cu ajutorul unei perechi ciudate de prieteni, Simba va trebui să-și dea seama cum să crească și să recucerească din nou ceea ce este pe bună dreptate a lui, poziţia de rege al salbaticiei africane.
The Lion King, include nume ca Donald Glover în rolul lui Simba, Beyoncé Knowles-Carter în rolul lui Nala, Chiwetel Ejiofor ca Scar, James Earl Jones ca Mufasa, Billy Eichner ca Timon și Seth Rogen ca Pumbaa.

TRAILER   Premiera:  19 IULIE  Distribuţie:  Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael KeyFAST & FURIOUS PRESENTS: HOBBS & SHAW

Personajele din Fast And Furious, Luke Hobbs și Deckard Shaw, au parte de propriul film.

După opt filme fantastice care au acumulat încasări de aproape 5 miliarde dolari în întreaga lume, franciza Fast & Furious are acum parte de primul film spinoff, în timp ce Dwayne Johnson și Jason Statham își reiau rolurile ca Luke Hobbs și Deckard Shaw în filmul Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.
Încă din momentul în care Hobbs (Dwayne Johnson), un agent al Serviciului de Securitate Diplomatică al Americii, și Shaw (Jason Statham), un fost comandant şi fost soldat de elită britanic, s-au confruntat pentru prima dată în 2015, duo-ul a schimbat replici tăioase şi ameninţări deşarte. În timp ce Brixton (Idris Elba), un anarhist cyber-genetic, câștigă controlul asupra unei bio-arme ce ar putea schimba faţa omenirii pentru totdeauna și ameninţă bunăstarea unui agent MI6 (Vanessa Kirby), care din întâmplare este şi sora lui Shaw, acești doi dușmani, vor trebui să facă un parteneriat neobişnuit pentru a-l prinde pe singurul tip care ar putea fi mai rău decât ei.
Explozibilul film Hobbs & Shaw, deschide un nou capitol în universul Fast And Furious, în timp ce acţiunea producţiei se extinde în întreaga lume, de la Los Angeles la Londra și din deșertul toxic al oraşului Cernobîl, până la frumusețea luxuriantă din Samoa.

TRAILER   Premiera:  2 AUGUST Distribuţie:  Dwayne Johnson, Idris Elba, Jason Statham, Vanessa Kirby

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Quentin Tarantino revine cu un film despre perioada anilor 69 și despre moartea brutală a lui Sharon Tate.

Filmul este descris ca o poveste interconectată şi lungă, în stilul filmului Pulp Fiction, dar care este stabilită pe fundalul evenimentelor din 1969, ce se petrece în oraşul Los Angeles. Leonardo Dicaprio, va juca rolul lui Rick Dalton, o fostă stea de televiziune occidentală, care se luptă să rămână relevantă, iar Brad Pitt, va interpreta rolul cascadorului şi dubluri sale de încredere, Cliff Booth. În timp ce ambele personaje se luptă să facă faţă în industria cinematografică, un lucru pe care nici unul din ei nu îl recunosc, Rick, se întâmplă să locuiască alături de Sharon Tate (Margot Robbie)Al Pacino va interpreta rolul unui agent de la Hollywood, ce se numeşte Marvin Shwarz şi manageriază cariera artistica a celor doi.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  9 AUGUST  Distribuţie:  Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Timothy Olyphant

ANGEL HAS FALLEN

GERARD BUTLER Revine La Rolul Agentului Mike Banning În Continuarea ANGEL HAS FALLEN

Mike Banning, un norocos agent al Serviciul Secret, care a făcut din filmul lui Fuqua, o peliculă de acțiune distractivă, la care cinefili au reacţionat destul de bine. Personajul lui Gerard Butler, şi cel al lui Aaron Eckhart, au apărut în Olympus Has Fallen, ca doi eroi. Sequel-ul London Has Fallen, a scos la iveală un Gerard Butler mai înverşunat şi un al doilea film al francizei, cu mai multă acţiune. De data aceasta Mike Banning (Gerar Butler), va fi ținta principală. Iar pentru a ajunge la el, atacatorii, vor răsturna tot oraşul Washington. S-ar părea că acel Angel, este numele de cod pentru avionul Air Force One.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  30 AUGUST  Distribuţie:  Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo, Jada Pinkett Smith, Nick Nolte

IT: CHAPTER TWO

Clovnul nostru preferat se întoarce după 27 de ani.

IT Capitolul 2, va continua fără îndoială după 27 de ani, când Pennywise sa trezeşte.
Numai unul din personajele anterioare locuieşte încă în Derry, restul personajelor fiind împrăștiate pe tot globul.
Mike, îi reuneşte pe toți atunci când ei decid să îl omoare pe Pennywise, odată pentru totdeauna.
Dar, Pennywise, este aparent mult mai puternic și mai rău ca niciodată, făcând sarcina oamenilor mult mai dificilă.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  6 SEPTEMBRIE  Distribuţie:  Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain,

JOKER

Un comedian ce nu reuşeşte în carieră, înnebuneşte și devine un ucigaș psihopat.

Filmul Despre JOKER Cu JOAQUIN PHOENIX va explora în mare parte povestea de origine a personajului din DCU, The Joker.

Acest film despre originea personajului Joker, există în afara continuității întinse și va avea propriul său ton. Regizorul Todd Phillips, a descris proiectul ca fiind „o explorare a poveştii unui om ignorat de societate”.
Însuşi regizorul Todd Phillips a scris scenariul filmului împreună cu Scott Silver.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  4 OCTOMBRIE  Distribuţie:  Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Frances Conroy, Zazie Beetz

ZOMBIELAND 2

Vânătorii noştri preferaţi de zombie, se întorc pentru mai multe momente comice în Zombieland.

 Cea de-a zecea aniversare de la lansarea comediei Zombieland, coincide cu cea de-a zecea aniversare de când se tot vorbeşte despre o continuare Zombieland 2.  Succesul regizorului Ruben Fleischer, a avut parte de o dezvoltare a unei continuări încă de la primele proiecţii ale filmului în cinematografe, dar în ciuda unor interviuri în care s-au făcut declaraţii despre o continuare, până acum nu s-a realizat nimic concret.  Filmul Zombieland, a avut parte de câteva talente iscusite, precum Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone și Abigail Breslin, interpretând rolul unui grup de supraviețuitori care trec printr-o apocalipsă, post-zombie.

Distribuţia originală se întoarce în totalitate iar filmul este realizat după un scenariu scris de aceeaşi Rhett Reese și Paul Wernick.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  11 OCTOMBRIE  Distribuţie:  Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone

CHARLIE’S ANGELS

Kristen Stewart, Naomi Scott Şi Ella Balinska sunt noile tipe cu abilităţi deosebite conduse de Charlie.

Reinventarea serialului din ani ’70, a fost în discuții de câțiva ani încoace. De la debutul său de televiziune din anii 1970, Charlie’s Angels, a fost reinventat de două ori.
Primul reboot a fost filmul din 2000 și continuarea lui din 2003 cu Drew Barrymore, Lucy Liu și Cameron Diaz.
Cea de-a doua încercare, mai puțin reușită, a fost un serial de televiziune cu același nume, care abia a durat câteva episoade în 2011.  Filmul nu va fi doar regizat de actriţa Elizabeth Banks, ci o va avea în rolul principal al lui Bosley, personajul ce transmite mesaje între Îngeri și Charlie. În plus față de distribuția precedentă care era stabilită, adică Kristen Stewart, trioul Îngerilor este completat acum de Naomi Scott și Ella Balinska

TRAILER   (nu are)  Premiera:  1 NOIEMBRIE  Distribuţie:  Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott și Ella Balinska.

TERMINATOR

Gabriel Luna este noul TERMINATOR În filmul lui Tim Miller ce încearcă să dea restartul francizei SF.

Cineastul James Cameron, omul care a regizat cu succes filmul sci-fi The Terminator din 1984 şi continuarea la fel de revoluţionară Terminator 2: Judgment Day, se întoarce la franciza Terminator, ca producător executiv.  Chiar dacă actriţa Linda Hamilton, a fost absentă din franciza Terminator, încă de la filmul T2: Ziua Judecății, fanii au putu să-i audă vocea sub forma unor înregistrări în Terminator Salvation. Cu toate acestea, ea se va întoarce oficial în următorul film, Terminator 6
Detalii despre intriga actuală a filmului, sunt încă limitate, dar știm că Arnold Schwarzenegger, va face parte din distribuţia noului film, care va fi o continuare directă a filmului Terminator: Ziua Judecății, iar tânăra actriţă Mackenzie Davis, joacă un rol cheie, nu numai în acest film, ci și în franciza reînnoită, personajul ei fiind asemănător cu Sarah Connor.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  1 NOIEMBRIE  Distribuţie:  Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes.

REGATUL DE GHEAŢĂ 2 (FROZEN 2)

După ce tânăra visătoare Anna, a pornit în aventura vieţii ei şi a salvat regatul Arendelle de la îngheţul veşnic, iată că ea şi sora sa Elsa, vor reveni în cinematografe cu o nouă aventură animată.

Regatul De Gheaţă 2, continuarea extrem de anticipată a succesului animaţiei ce a câștigat premiul Oscar în 2013, cu Kristen Bell și Idina Menzel, în rolurile principale, ne aduce în sfârşit primele imagini într-un clip video, ce suntem absolut siguri, că va încânta peste măsură toţi copii. După îndelungi aşteptări, iată că visul oricărui copil ce a fredonat melodia „Let It Go”, devine realitate. Chris Buck și Jennifer Lee, se vor întoarce la regia celui de al doilea desen animat Frozen, ce va avea premiera pe 22 NOIEMBRIE.
Întârzierea mare dintre cele două filme, este confirmarea că regizorii Lee și Buck, trebuiau să fie siguri că au scenariul potrivit pentru Regatul De Gheaţă 2.

TRAILER    Premiera: 22 NOIEMBRIE  Distribuţie:  Kristen Bell, Idina Menzel, Evan Rachel Wood, Josh Gad.STAR WARS EPISODE IX

Finalul noi trilogii Star Wars, se va încheia anul acesta cu un film exploziv.

Multe s-au schimbat în peisajul Star Wars. Filmul de anul trecut, The Last Jedi, a polarizat audiența și a făcut ca publicul să fie în două tabere distincte, lucru ce a dus la dezbateri interminabile de furie, chiar şi în ziua de astăzi. În plus, Solo: A Star Wars Story, a fost destul de slab la performanţele boxoffice, devenind primul eșec al francizei Star Wars.   După cum am anunţat şi noi anterior, Billy Dee Williams, îşi va relua rolul Lando Calrissian, și probabil, cea mai mare surpriză: ambii gemeni Skywalker vor apărea în Episodul 9.
Mark Hamill, se întoarce ca rolul Luke Skywalker, iar Carrie Fisher va apărea postum, în rolul Leia, prin intermediul cadrelor filmate deja şi neutilizate din filmul The Force Awakens.  A fost întotdeauna o presiune foarte mare asupra ultimului film din această nouă franciză, dar probabil, franciza se află într-un loc mai provocator din cauza stării actuale. J.J. Abrams și echipa lui, şi-au început lunga călătorie.
Rezultatul, îl vom vedea în Decembrie.

TRAILER   (nu are)  Premiera:  20 DECEMBRIE  Distribuţie:  Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Anthony Daniels și Billie Lourd.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.