Trailer SUPERPOWER DOGS: Actorul CHRIS EVANS Narează Documentarul Despre Câinii Eroi

Trailer SUPERPOWER DOGS: Actorul CHRIS EVANS Narează Documentarul Despre Câinii Eroi

Trailer SUPERPOWER DOGS: Actorul CHRIS EVANS Narează Documentarul Despre Câinii Eroi ce spune povestea a șase căţeluşi şi aventurile lor în salvare oamenilor.

Actorul Chris Evans (Captain America), a mai făcut un alt pas important în încercarea sa de a fi cel mai carismatic Chris al tuturor timpurilor. IMAX, tocmai a lansat un nou trailer pentru filmul documentar Superpower Dogs, și domnul Captain America însuși, cel mai bun prieten al Internetului, face nararea.

Documentarul vine de la producătorii de film din spatele Jerusalem şi Journey to Mecca şi oferă o experienţă impresionantă IMAX alături de curajul extraordinar al unora dintre cei mai uimitori câini din lume.
Aceştia nu sunt doar câini normali, ci nişte adevăraţi eroi ce salvează în fiecare zi, oameni.Filmul urmează șase căţeluşi şi aventurile lor: Halo, un cățeluș care se alătură unei echipe de elită responsabilă de dezastre, Henry, un câine de salvare din avalanșă, Reef, un câine salvamar din Garda de Coastă italiană, Ricochet, un câine surfer şi câine de terapie din California și duoul dinamic Tipper și Tony, care lucrează tot timpul pentru salvarea speciilor pe cale de dispariție în Africa.

„Nu există un talent mai mare pentru a povestii Superpower Dogs decât Chris Evans”, a spus Daniel Ferguson, scriitor şi regizor al filmului IMAX.
„Dragostea adevărată a lui Chris și respectul față de câini, evidențiază abilitățile, inteligența și eroismul lor”.

Superpower Dogs 3d Poster
Alăturați-vă unei experiențe immersive IMAX, pentru a vă bucura de superputerea de salvare și de curajul extraordinar al unora dintre câinii cei mai uimitori din lume. În această poveste inspirantă, cei mai buni prieteni ai omului sunt cu adevărat super-eroii din viața reală. Călătorește pe tot globul pentru a întâlni câini remarcabili care salvează vieți și descoperă legătura puternică pe care o împărtășesc cu partenerii lor umani.
Pe măsură ce descoperim abilitățile incredibile ale acestor câini și știința surprinzătoare din spatele superputerilor lor, cu siguranţă îi vom privi cu alţi ochi pe cei mai buni prieteni ai noştri: câinii.Superpower Dogs sosește în cinematografe pe 15 martie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.