VIN DIESEL Dezvăluie Planuri Pentru Un Film FAST AND FURIOUS Cu O Protagonistă Feminină

VIN DIESEL Dezvăluie Planuri Pentru Un Film FAST AND FURIOUS Cu O Protagonistă Feminină

VIN DIESEL Dezvăluie Planuri Pentru Un Film FAST AND FURIOUS Cu O Protagonistă Feminină iar Michelle Rodriguez are toate şansele să fie acest personaj.

Actorul Vin Diesel, a avut întotdeauna planuri măreţe pentru franciza Fast And Furious, planuri pe care cei de la Universal Pictures, au fost mai mult decât bucuroşi să le îmbrăţişeze, dat fiind faptul că aceasta este cea mai profitabilă franciză a studioului. Pentru ca franciza Fast And Furious, să continue cu succes dincolo de viitoarea nouă tranșă de filme și dicolo de un al zecelea film, care a fost deja anunțat, va trebui să se reinventeze. În acest scop, Vin Diesel și partenera sa, producătoarea Samantha Vincent, dezvoltă un spinoff Fast And Furious, bazat pe un personaj feminin, ce are deja un scenariu conceput de scriitoarele Nicole Perlman, Lindsey Beer și Geneva Robertson-DworetVin Diesel, a anunțat acest lucru pe platforma Instagram, iar cei de la Universal, nu au avut nimic de comentat.Vin Diesel și partenera sa, producătoarea Samantha Vincent
Actriţa Michelle Rodriguez, a susținut această idee, multă vreme, doar pentru a vedea alte francize ce au lansat aceeaşi idee. Totuşi, iată că până la urmă, un film Fast And Furious cu o protagonistă de sex feminin, se întâmplă cu adevărat. Trei dintre scenariștii de top de la Hollywood, au conceput scenariul şi nu există nici o limită a ceea ce ar putea face aceştia.  Franciza are la activ o listă de personaje feminine puternice, iar o sursă de inspiraţie ar putea fi toate femeile ce s-au intersectat în filmele Fast And Furious. La urma urmei, această franciză s-a jucat deja cu linia temporală în filmul Tokyo Drift, care în mod normal se petrece după al șaselea film. Implicația majoră a acestui lucru ar fi că, acest film spinoff, ar putea aduce înapoi personaje feminine care au murit deja, cum ar fi Gisele, interpretată de Gal Gadot. Şi suntem siguri că cei de la Universal, ar dori să lucreze din nou cu cea ce o interpretează pe Wonder Woman. Rămâne de văzut dacă Gal Gadot, ar dori să se întoarcă la această franciză în acest moment din cariera. Pe de altă parte, Vin Disel, a fost întotdeauna mai apropiat de actriţa Michelle Rodriguez, cea care a fost prezentă în aproape toatele filmele francizei Fast And Furious. Aşa că nu ne-ar mira să vedem un film despre personajul ei, Letty.Cele trei scriitoare din spatele scenariului pentru filmul spinoff, nu sunt străini de filmele cu super-femei, deoarece Nicole Perlman, a lucrat la filmul Captain Marvel și Black Widow, Lindsey Beer a lucrat la filmul Silver Sable, iar Geneva Robertson-Dworet, a lucrat și la Captain Marvel și Silver Sable.
Va fi interesant să vedem dacă intenționează să o aducă înapoi pe Jordana Brewster sau pe Elsa Pataky, sau pe probabil cel mai important pion în această piesă, câştigătoarea premiului Oscar, Charlize Theron, care poate fi mai greu de convins.

Următorul film al francizei Fast And furious, este producţia regizată de David Leitch, ce se intitulează Fast And Furious Presents: Hobbs And Shaw, cu Dwayne Johnson și Jason Statham în rolurile principale, film ce are premiera în această vară.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.