FROZEN 2: Primul Trailer Oficial Ne Introduce In Magia REGATULUI DE GHEAŢĂ 2

FROZEN 2: Primul Trailer Oficial Ne Introduce In Magia REGATULUI DE GHEAŢĂ 2

FROZEN 2: Primul Trailer Oficial Ne Introduce În Magia REGATULUI DE GHEAŢĂ 2 unde se vor întoarce Ana, Kristoff, Sven, Olaf şi Crăiasa Zăpezii, Elsa.

Regatul De Gheaţă 2, continuarea extrem de anticipată a succesului animaţiei ce a câștigat premiul Oscar în 2013, cu Kristen Bell și Idina Menzel, în rolurile principale, ne aduce în sfârşit primele imagini într-un clip video, ce suntem absolut siguri, că va încânta peste măsură toţi copii. După îndelungi aşteptări, iată că visul oricărui copil ce a fredonat melodia „Let It Go”, devine realitate. Chris Buck și Jennifer Lee, se vor întoarce la regia celui de al doilea desen animat Frozen, ce va avea premiera pe 22 NOIEMBRIE.

După ce tânăra visătoare Anna, a pornit în aventura vieţii ei din primul film, şi a salvat regatul Arendelle de la îngheţul veşnic, iată că ea şi sora sa Elsa, vor reveni în cinematografe cu o nouă aventură animată.
Primul trailer pentru Frozen II, este o bucată de marketing grozavă. Nu are nici un dialog, dar stabilește scenariul cu o secvență de deschidere surprinzătoare și o atmosferă ce o găsește pe Elsa în picioare în fața oceanului.
O temă majoră în acest teaser trailer, sunt şi imaginile de toamnă, care vin în contrast direct cu estetica de multă zăpadă a primului film.O schimbare de peisaj era necesară pentru a menține lucrurile proaspete, iar animatorii au făcut o treabă superbă pentru a aduce la viață acest nou mediu. Trailerul, nu conține nici o replică, şi probabil ăsta este un lucru bun, mai ales că Frozen II, după cum se pare că acesta este titlul oficial, își croiește drumul propriu şi nu se bazează doar pe succesul predecesorului său.

În timp ce o continuare a mega-hit-ului Disney, care a câștigat aproape 1,3 miliarde de dolari în întreaga lume, a fost un fel de surpriză pentru copii din întreaga lume, faptul că animaţia Frozen, va avea o nouă poveste, nu a mai surprins pe nimeni. După ce animaţia OLAF’S FROZEN ADVENTURE, a reunit pentru puţin timp personajele din Regatul De Gheaţă, întârzierea mare dintre cele două filme, este confirmarea că regizorii Jennifer Lee și Chris Buck, trebuiau să fie siguri că au scenariul potrivit pentru Regatul De Gheaţă 2.
Şi din câte se pare, totul le-a ieşit cum trebuie.

Poster Frozen II
Filmul animat, prezintă vocile talentate ale actorilor Kristen Bell, Idina MenzelJonathan Groff și Josh Gad.

Frozen II, are un scenariu conceput de Lee și Allison Schroeder, şi ajunge în cinematografe pe data de 22 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.