În Noul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Înfruntă Întunericul

În Noul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Înfruntă Întunericul

În Noul Trailer DARK PHOENIX Echipa X-Men Înfruntă Întunericul şi se confruntă cu cel mai formidabil dușman al lor: Jean Gray.

După cincisprezece ani, unsprezece filme și o cronologie întortocheată, 20th Century Fox, mai lansează încă un film despre X-Men. Asta cel puțin până când tranzacția către monstrul Disney va deveni oficială și casa lui Mickey Mouse va prelua franciza.

Dar înainte ca Profesorul X, Magneto, Mystique și restul mutanților să intre în mod inevitabil în Universul Cinematic Marvel, ei mai au cel puțin încă o aventură. Și este o aventură pe care într-un fel, am văzut-o deja. Cel mai recent trailer pentru filmul Dark Phoenix a sosit, şi spune povestea clasică din benzile desenate, care au fost parţial explorate în al treilea film X-Men din 2006, unde Jean Gray (Sophie Turner), intră în lumina reflectoarelor ca un mutant care îşi pierde controlul și eliberează o puterea de neimaginat.  Există deja câteva producţii viitoare care se vor concentra pe o cu totul altă generaţie de mutanţi cu puteri,  inclusiv filmul The New Mutants (2019) și o producţie specială despre X-Force.  Cu toate acestea, filmul Dark Phoenix, ar putea fi sfârșitul acestei reîncarnări a francizei cu personajele pe care le ştim noi, din cauza fuziunii companiilor Disney cu Fox.Probabil, cei de la Marvel Studios, sunt încă în dubii, şi nu se ştie dacă se vor ocupa şi de franciza X-Men, care este de fapt un brand foarte cunoscut si ar putea fi adăugat Universului Cinematic Marvel, ţinând cont că aceasta ar fi o primă ocazie de a reporni totul, inclusiv găsirea unui nou actor pentru rolul Wolverine.

Iar dacă filmul First Class, a fost stabilită în anii 1960, Days Of Future Past în anii ’70 iar X-Men: Apocalypse a intrat în anii ’80, noua producţie Dark Phoenix, va intră direct în anii ’90. Această continuare a fost inițial stabilită să ajungă în cinematografe prin Martie 2018, însă un proces de post-producție de lungă durată și refilmari au împins lansarea filmului pentru data de 20 Februarie 2019. Şi pentru că luna Februarie este considerată slabă din punct de vedere al încasărilor, premiera filmul a fost mutată într-un slot de vară.  Producătorul Simon Kinberg îşi face debutul regizoral cu acest film, film ce serveşte drept replică pentru modul în care povestea din benzile desenate Dark Phoenix, a fost tratată în filmul lui Brett Ratner, X-Men: The Last Stand.

Dark Phoenix Poster
Noul film despre mutanţii X-Men, are în distribuţie actori ca James McAvoy, Michael Fassbender, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp și Jessica Chastain.

Dark Phoenix, ajunge în cinematografe pe data de 7 Iunie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.