Noul Clip Din ALADDIN Dezvăluie Personajul GENIE Interpretat De WILL SMITH

Noul Clip Din ALADDIN Dezvăluie Personajul GENIE Interpretat De WILL SMITH

Noul Clip Din ALADDIN Dezvăluie Personajul GENIE Interpretat De WILL SMITH realizat în totalitate cu ajutorul efectelor speciale.

Cei de la Disney, au lansat primul spot TV pentru noul remake al poveştii clasice din Aladdin, filmul regizat de Guy Ritchie.    Noul clip ne oferă primele imagini cu personajul Genie, interpretat de Will Smith, personaj interpretat în animaţia originală de Robin Williams.    Mena Massoud, este tânărul actor ce joacă rolul lui Aladdin, iar Naomi Scott, este frumoasa și nehotărâta Prințesă Jasmine.   Filmul va cuprinde un nou repertoriu de melodii, compuse de către Alan Menken și compozitorii La La Land, Benj Pasek și Justin Paul.   Ar fi bine să mentionăm aici că Alan Menken, a colaborat la realizarea coloanei sonore din versiunea originală animată din 1992.

Acesta este primul debut în mass-media al noului Genie.   Şi suntem mai mult decât curioşi să aflăm ce va crede lumea despre această versiune a personajului.   Pare totuşi cam exagerat, şi am spune noi, realizat cu prea multe efecte speciale, iar rezultatul final este ceva… ciudat.   Probabil, efectele vizuale nu sunt încă finalizate, așa că încă mai trebuie să aşteptăm un alt clip pentru a ne putea da verdictul final.   Oricum va fi, egalarea interpretării lui Robin Williams într-un film live-action, va fi o sarcină foarte grea.Totuși, pentru hoardele de fani ai lui Aladdin, acest lucru nu arată prea încurajator. Și asta o spunem noi, nişte apărători înflăcăraţi al ultimelor succese ale lui Guy Ritchie.   În măsura în care vom vedea un film clasic animat, adus în lumea „live-action”, nu credem că există vreun cadru în acest nou film Disney, care să nu fie efect special.

Este exact ca în filmul Cartea Junglei al regizorului Jon Favreau, care a fost realizat la fel. Iar dacă vă aşteptaţi ca noul film Aladdin, să aibă vreo surpriză marca Guy Ritchie, este puțin probabil că asta să se întâmple. Se pare că el respectă foarte fidel povestea din animaţia clasică, fără prea multe surprize.În film joacă Mena Massoud, în rolul lui Aladdin, Naomi Scott în rolul lui Jasmine, Will Smith în rolul Duhului din Lampă, Marwan Kenzari ca Jafar, Navid Negahbanas în rolul sultanului, Nasim Pedrad ca slujnica lui Jasmine, Billy Magnussen ca potențial pretendent pentru prinţesă și Numan Acar ca mâna dreaptă al lui Jafar.

Aladdin, ajunge în cinematografe pe 24 Mai, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.