Serialul SF NIGHTFLYERS Anulat După Primul Sezon

Serialul SF NIGHTFLYERS Anulat După Primul Sezon

Serialul SF NIGHTFLYERS Anulat După Primul Sezon chiar dacă autorul materialului sursă este autorul cărţii după care s-a realizat Game Of Thrones.

Canalul Syfy, a mizat foarte mult anul trecut pe serialul Nightflyers, realizând o producţie de televiziune sofisticată.

Din păcate, serialul SF, nu a dat rezultate şi tocmai a fost anulat. Serialul SF ce se baza pe carte lui George R. R. Martin, cu același nume, a fost primit cu multe review-uri mixte de către public. Confidenţa reţelei de televiziune SyFy în materialul sursă scris de autorul cărţilor pe care se bazează serialul Game Of Thrones, a fost de la început o mişcare îndrăzneaţă. Dar mai ales o mișcare destul de neobișnuită pentru o asemenea rețea de televiziune.

De obicei, canalele de televiziune că Syfy, au o libertate mare în a jongla cu orele de difuzare şi redifuzare a unui serial pentru a-i oferi timp de a găsi audiența necesară. Cu toate acestea, serialul Nightflyers, a fost cel mai scump serial realizat vreodată pentru reţeaua Syfy, fapt ce a pus mai multă presiune în realizarea lui.În speranța de a provoca audienţa, cei de la Netflix au preluat primul sezon al serialului, dar acest fapt nu l-a salvat. De asemenea, datorită programului tradițional de lansare, cei de la Syfy, au lansat cele 10 episoade ale primului sezon, în nopți consecutive. A fost o strategie îndrăzneață, dar în cele din urmă serialul Nightflyers, nu şi-a găsit suficientă audienţă pentru a deveni profitabil.

Potrivit celor de la Variety, episodul final a atras 420.000 de telespectatori, o scădere destul de mare, după ce premiera primului episod a atras 623.000 de spectatori. Numerele audienţei generate, nu sunt deloc teribile, dar având în vedere costurile exorbitante pentru realizarea serialului, aceste cifre sunt foarte mici.În revizuirea primelor 10 episoade, mulţi din spectatorii serialului, au declarat că pelicula încearcă o mulțime de intrigi într-un singur loc, într-un show SF, ce ar putea fi foarte bine unul horror. De fapt, Nightflyers, încearcă din răsputeri să fie o operă spațială şi devine un serial mediocru de groază, nu prea satisfăcător.
Serialul devine până la finalul primului sezon, un amestec de concepte fascinante ce sunt înghesuite de niște idei bune și de executarea destul de șubredă.

Iar faptul că autorul acestor aventuri extravagante este însuşi autorul serialului Game Of Thrones, se pare că nu a ajutat absolut deloc.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.