Serialul STAR TREK: DISCOVERY Reînnoit Pentru Sezonul 3

Serialul STAR TREK: DISCOVERY Reînnoit Pentru Sezonul 3

Serialul STAR TREK: DISCOVERY Reînnoit Pentru Sezonul 3 în timp ce al doilea sezon de abia a ajuns la jumătate sub conducerea lui Alex Kurtzman.

Este oficial: Sezonul 3 al serialului Star Trek: Discovery, a primit undă verde de la CBS.
Michelle Paradise va lucra alături de Alex Kurtzman la serialul prequel Star Trek, care are acţiunea stabilită cu un deceniu înainte de povestea obişnuită din Star Trek. Iar dacă tot suntem la capitolul veşti bune, iată că CBS ne anunţă că sezonul 3 al serialului Star Trek: Discovery, va reveni în 2020.

CBS All Access vrea să fie casa tuturor Star Trek-urilor, așa că nu a existat nici o cale să renunțe la Star Trek: Discovery.   Al treilea sezon va continua misiunea cu Michelle Paradise servind drept regizor principal alături de Alex Kurtzman. „Michelle s-a alăturat serialului la jumătatea sezonului doi și a energizat lumea cu cunoștințele sale despre universul Star Trek”, a spus Alex Kurtzman. „Perspectiva ei despre poveste şi despre personaje, au devenit deja lucruri esențiale în realizarea serialului Discovery, iar viziunea ei proaspătă ne ține întotdeauna în vervă.”Serialul a avut o ascensiune ciudată în ceea ce privește distribuirea răspunzătorilor. Bryan Fuller a fost inițial responsabil, dar, așa cum se întâmplă de obicei, el a părăsit proiectul. Mai apoi Gretchen Berg și Aaron Harberts au preluat conducerea serialul, dar perechea a fost concediată după primul sezon, când au fost acuzați de crearea unei atmosfere neplăcute, chiar toxice, în spatele camerei de filmat şi pe platourile serialului. După plecarea lor, producătorul executiv Alex Kurtzman a preluat cârma serialului, care se descurcă foarte bine în al doilea sezon. Dar Alex Kurtzman a devenit din ce în ce mai ocupat, el fiind deja implicat într-o serie de animaţii Star Trek, în serialul Star Trek ce îl va readuce pe Căpitanul Picard (Patrick Stewart) în centrul atenţiei şi în alte câteva proiecte Star Trek care nu au fost încă anunţate. Cu un astfel de volum de muncă, nu e de mirare că cei de la CBS i-au desemnat lui Kurtzman un ajutor.

Star Trek: Discovery, începe aproximativ la un deceniu înainte de misiunea de cincisprezece ani a Căpitanului Kirk, așa cum a fost prezentată în originalul Star Trek din anii 1960 și cu un secol înainte de evenimentele din Star Trek: Enterprise. Serialul urmărește echipajul USS Discovery, ce se întâlneşte cu civilizații noi, şi încearcă să trateze un incident care a fost doar pomenit în universul francizei, dar nu a fost explorat pe deplin.Dintre toate programele CBS All Access, Star Trek: Discovery, este show-ul ce primește cea mai mare atenție. Acest lucru s-ar putea schimba anul acesta, odată cu apariţia serialului Twilight Zone, al lui Jordan Peele. Deocamdată, Discovery îşi desfăşoară pe deplin acţiunea din sezonul 2, ce este valabil în streaming pe CBS All Access, şi chiar şi pe Netflix.

Sezonul 3 al serialului Star Trek: Discovery, va avea premiera undeva prin 2020.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.