Au Început Filmările La Filmul DUNE Iar HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră

Au Început Filmările La Filmul DUNE Iar HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră

Au Început Filmările La Filmul DUNE Iar HANS ZIMMER Va Compune Coloana Sonoră pentru ambiţiosul proiect ecraniat după romanul SF scris de Frank Herbert.

Producția pentru adaptarea ambițioasă a romanului sci-fi Dune, este în plină desfăşurare.

Regizorul filmelor Arrival și Blade Runner 2049, Denis Villeneuve, este cineastul curajos ce a preluat sarcina de a realiza o adaptare cinematografică a clasicului roman de Frank Herbert.  Filmul vine de la Warner Bros. Pictures și Legendary Entertainment și îl are pe tânărul actor Timothée Chalamet în rolul principal al personajului Paul Atreides, un tânăr ce trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din întreg universul pentru a asigura viitorul familiei și al poporului său.

Regizorul Denis Villeneuve, a co-a scris scenariul filmului, împreună cu Eric Roth (The Curious Case Of Benjamin Button) și Jon Spaihts (Passengers), iar sinopsisul oficial al filmului Dune, spune cam aşa: O călătorie erotică, mistică şi emoţională, Dune, spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr genial şi talentat născut sub semnul unui mare destin pe care nu îl poate înţelege. El trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familie și poporul său. Dar, pe măsură ce forțe răuvoitoare declanşează un conflict cu privire la aprovizionarea exclusivă a planetei cu cea mai prețioasă resursă existențială – o marfă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al omenirii – numai cei care își pot învinge teama vor supraviețui.Denis Villeneuve, a adunat una din cele mai fabuloase distribuţii din memoria recentă, având parte de actori ca Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa, și Javier Bardem. Regizorul a declarat anterior că aceasta este prima jumătate a unei adaptări ce se va lansa în două părți, dar până acum, cei de la Warner Bros. nu au menționat nimic despre un al doilea film. De asemenea, comunicatul de presă lansat, dezvăluie că legendarul compozitor Hans Zimmer va compune compune coloana sonoră a filmului Dune, acest lucru marcând a doua colaborare a sa cu regizorul Denis Villeneuve, după ce compozitorul a lucrat fantastic de bine la filmul Blade Runner 2049, alături de Benjamin Wallfisch.

Pe platourile de filmare, Denis Villeneuve continuă să lucreze cu nume strălucitoare din industria cinema, precum Greig Fraser (Rogue One, Vice) la conducerea departamentului de imagine, alături de editorul său preferat Joe Walker (Arrival), în timp ce Jacqueline West (The Revenant) proiectează costumele filmului.  Filmările se desfășoară în Budapesta, Ungaria și mai apoi în Iordania, unde se va filma cea mai mare parte a acestui film incredibil de ambițios și extrem de anticipat.

Data lansării pentru adaptarea cinematografice Dune, este stabilită pentru 20 Noiembrie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.