În Noul Trailer Pentru HELLBOY Se Înălţă Flăcările Iadului

În Noul Trailer Pentru HELLBOY Se Înălţă Flăcările Iadului

În Noul Trailer Pentru HELLBOY Se Înălţă Flăcările Iadului invocate de personajul lui Milla Jovovich, o vrăjitoare antică însetată de răzbunare.

Noul film Hellboy, încearcă să repornească şi să revigoreze franciza cu acelaşi titlu, într-un mod mai sângeros şi mai violent.

Hellboy se întoarce și de data asta este în flăcări. Direct de pe paginile lucrării de bază a lui Mike Mignola, această poveste plină de acțiune, îl readuce pe legendarul super-erou care este jumătate demon (David Harbour), în mediul rural din Anglia pentru a lupta cu un trio de giganți răpitori. Acolo el o descoperă pe Nimue (Milla Jovovich), o vrăjitoare antică reînviată, însetată de răzbunare pentru o trădare din trecut.

Prins într-un conflict dintre forţe supranaturale și oameni, Hellboy, este acum pornit să o oprească pe Nimue, fără a declanșa sfârșitul lumii. Filmul este, desigur, o nouă adaptare a popularei serii de benzi desenate care nu este conectată deloc cu cele două filme anterioare ale lui Guillermo del Toro. Creatorul Mike Mignola a produs acest nou film, care este regizat de Neil Marshall (The Descent), și îl are pe starul din serialul Stranger Things, David Harbor, în rolul principal jucat anterior de Ron Perlman.Noua adaptare se încadrează într-o colaborare eficientă pentru scenariu dintre creatorul benzilor desenate originale Hellboy, Mike Mignola, şi regizorul filmului Descent, Neil Marshall, cel care şi regizează filmul.  Actorul David Harbour (Stranger Things) intră în rolul principal al demonului titular, iar Ian McShane, îndeplinește rolul tatălui adoptiv al lui Hellboy, Trevor Bruttenholm, care, de asemenea, se întâmplă să fie fondatorul Biroului de Cercetare și Apărare Paranormală.

Știm că este o diferență majoră între acest film și cele ale lui del Toro. Acesta este un film mai sângeros cu altă încadrare, fapt ce se datorează violenței puternice și sângeroase.  Iar dacă e să ne referim la adaptarea anterioară a regizorului Guillermo del Toro, care a condus anterior două filme cu Ron Perlman în rolul principal, este evident că acesta a încercat să-și completeze trilogia, dar creatorul personajului Mike Mignola, a optat pentru repornirea proprietății cu o nouă viziune mai violentă.
Probabil cel de-al treilea film al lui Del Toro, ar fi avut exact această poveste, mai puţin sângeroasă.

Cu un scenariu conceput şi adaptat de Andrew Cosby, filmul îi are în distribuţie pe Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Penelope Mitchell și Daniel Dae Kim.

Hellboy ajunge în cinematografe pe data de 12 Aprilie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.