Noul Trailer AVENGERS: ENDGAME Etalează Noua Echipă Inclusiv Pe Captain Marvel

Noul Trailer AVENGERS: ENDGAME Etalează Noua Echipă Inclusiv Pe Captain Marvel

Noul Trailer AVENGERS: ENDGAME Etalează Noua Echipă Inclusiv Pe Captain Marvel în dorinţa lor de răzbunare cu noile costume de luptă.

Surpriză! Marvel Studios a lansat un nou trailer pentru continuarea Avengers: Endgame.

Şi ghici ce? Cei mai puternici eroi ai pământului, au costume noi.  Filmul următor al francizei Avengers, este continuarea directă a megaproducţiei Avengers: Infinity War, unde titanul Thanos (Josh Brolin), a fost victorios în lupta să contra eroilor noştri, după ce a căutat şi a obținut toate Pietrele Infinitului, doar pentru a distruge jumătate din viața Universului.

După ce dispariţia multor eroi iubiți lasă o undă de şoc tristă peste cei rămaşi, Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk şi Captain Marvel, sunt gata să se confrunte din nou cu Thanos. Speculațiile despre cine a rămas în viaţă şi cine nu, au făcut deliciul internetului în ultima vreme. De fapt, acest noul trailer pentru Avengers 4, scoate în evidenţă câteva din elementele speculate.  EndGame a fost filmat simultan cu Avengers: Infinity War și are un scenariu conceput de Christopher Markus și Stephen McFeely, fiind regizat de aceeaşi Joe și Anthony Russo.Acesta este un trailer spectaculos, care se bazează pe ideea că acest film este cu adevărat punctul culminant al tuturor filmelor din Universul Cinematic Marvel.  Evocă trecutul cu multe imagini din filmele anterioare, și anume cele care implică gama Răzbunătorilor originali.
Trailerul ne prezintă şi situaţia actuală a eroilor noştri şi accentuează faptul că asta este tot ce a rămas cu adevărat din echipa Răzbunătorilor.  Iar într-un fel, acest lucru este direct legat de faptul că Răzbunătorii originali, sunt obligaţi din nou să se adune ultima oară pentru a-și salva prietenii.

Evident, sunt multe detalii de notorietate în acest trailer, și anume sosirea lui Brie Larson în rolul Captain Marvel și acele noi uniforme.   Trailerul ne dezvăluie un zvon recent, cum că Ant-Man (Paul Rudd) va ajuta cumva grupul, după ce el a fost blocat în micro-realitatea Quantum de la sfârșitul filmului Ant-Man And The Wasp.

POSTER AVENGERS: END GAME
Actori ca Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan, vor reveni alături de Brie Larson (Captain Marvel).

AVENGERS: END GAME va ajunge în cinematografe pe 26 Aprilie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.