Noul Trailer Complet ALADDIN Dezvăluie Coloana Sonoră Fantastică

Noul Trailer Complet ALADDIN Dezvăluie Coloana Sonoră Fantastică

Noul Trailer Complet ALADDIN Dezvăluie Coloana Sonoră Fantastică şi puţin din magia poveştii clasice din regatul Agrabah.

Remake-ul live-action al celor de la Disney, este o ecranizare cinema după animația clasică Aladdin, din 1992.

Fiecare trailer Aladdin, ne-a acordat câte puţin din intriga filmului.
Primul trailer ne-a dăruit priveliștea fantastică din regatul Agrabah.  Cel de-al doilea ne-a arătat un Will Smith „albastru” şi cine este gardianul lămpii magice.  Acum, avem parte de un trailer complet, ce ne oferă puţin din de toate.  Dar mai ales despre cum sună muzica.  Menken, Howard Ashman, și Tim Rice, au făcut şi coloana sonoră pentru versiunea animată din 1992, deci era clar încă de la început că vom auzi o versiune mai modernizată a melodiei „A Whole New World„.

Noul trailer complet, ne tachinează cu show-ul susţinut de personajul lui Will Smith în Peștera Minunilor şi melodia Friend Like Me, alături de toate efectele speciale ce vin odată cu această scenă.  Designul decorurilor şi costumele producției sunt fără îndoială impresionante și este greu să nu ţi se facă pilea de găină atunci când primele note ale melodiei „A Whole New World” se aud în trailer.În măsura în care vom vedea un film clasic animat, adus în lumea filmelor „live-action”, efectele speciale sunt prezente în aproape fiecare cadru al filmului. Deși suntem sigur că vor exista scene modificate și alte surprize, în general noul film Aladdin, va avea probabil o asemănare puternică cu animaţia originală.

Mena Massoud, este tânărul actor ce joacă rolul lui Aladdin, iar Naomi Scott, este frumoasa și nehotărâta Prințesă Jasmine.  Iar dacă vă aşteptaţi ca noul film Aladdin, să aibă vreo surpriză în poveste, marcă a regizorului Guy Ritchie, este puțin probabil că asta să se întâmple. Se pare că el respectă foarte fidel povestea din animaţia clasică, fără prea multe surprize.

Poster Aladdin (2019)
Transpus pe peliculă de controversatul regizor Guy Ritchie, filmul Disney are în distribuţie actori ca Mena Massoud, în rolul lui Aladdin, Naomi Scott în rolul lui Jasmine, Will Smith în rolul Duhului din Lampă, Marwan Kenzari ca Jafar, Navid Negahbanas în rolul sultanului, Nasim Pedrad ca slujnica lui Jasmine, Billy Magnussen ca potențial pretendent pentru prinţesă și Numan Acar ca mâna dreaptă al lui Jafar.

Aladdin, ajunge în cinematografe pe 24 Mai, 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.