Noul Trailer Extins THE TWILIGHT ZONE Dezvăluie Terorile Noului Serial

Noul Trailer Extins THE TWILIGHT ZONE Dezvăluie Terorile Noului Serial

Noul Trailer Extins THE TWILIGHT ZONE Dezvăluie Terorile Noului Serial ce va fi găzduit de actorul Jordan Peele şi ce va fi difuzat pe CBS All Access.

Serialul original The Twilight Zone, a avut premiera pe 2 octombrie 1959 pe CBS. Serialul a purtat spectatorii într-o altă dimensiune, o dimensiune ce îţi extinde nu doar vederea și auzul, ci şi cel al minții.   Serialul The Twilight Zone, a devenit un fenomen la nivel mondial, deoarece a folosit poveşti conștiente din punct de vedere social pentru a explora starea și cultura umană a acelor timpuri.   A fost o călătorie într-o dimensiune plină de imaginaţie ce a ţinut timp de cinci ani pe canalul CBS, între 1959 şi 1964. Serialul sci-fi, a fost un spectacolul ce a explorat la vremea lui explorat speranţe, disperare, mândrie şi prejudecăţile umanităţii în moduri metaforice, alături de drame convenţionale cu veleităţi veridice din viaţa socială.

Reţeaua de televiziune CBS a anunţat readucerea pe micile ecrane a clasicului serialul The Twilight Zone, încă din 2012.   Noul serial, încearcă acelaşi lucru, într-o manieră mai modernă, cu efecte speciale îmbunătăţite. Există mult entuziasm creat în jurul apariției serialului antologic The Twilight Zone, alături de apariţia lui Jordan Peele în rolul naratorului.   Nu numai că Jordan Peele a fost un câştigător la box-office cu filmele Get Out şi mai nou Us, dar trailerele pentru The Twilight Zone, arată foarte promiţător.Acest nou trailer extins lansat de CBS All Access, serviciul de streaming premium al celor de la CBS, scoate în evidenţă scene din primele două episoade, în special scene din episodul cu Adam Scott și Kumail Nanjiani în rolurile principale. Dar, scoate în evidenţă şi trăsăturile viitoarelor episoade, inclusiv elemente de groază și sci-fi.

Jordan Peele va găzdui şi va povesti serialul The Twilight Zone, iar alături de el vor mai participa actori ca Ike Barinholtz, John Cho, Lucinda Dryzek, Taissa Farmiga, James Frain, Ginnifer Goodwin, Zabryna Guevara, Percy Hynes-White, Greg Kinnear, Luke Kirby, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Rhea Seehorn, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jefferson White, Jonathan Whitesell, Jessica Williams, DeWanda Wise și Steven Yeun.

The Twilight Zone, este produs de studiourile CBS Television Studios, în colaborare cu Monkeypaw Productions, compania lui Jordan Peele și Genre Films, compania lui Simon Kinberg.

Serialul The Twilight Zone va avea premiera pe 1 Aprilie cu două episoade.

Toate episoadele ulterioare, vor fi difuzate începând din data de 11 Aprilie pe CBS All Access.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.