Noul Trailer GAME OF THRONES SEZONUL 8 Dezvăluie Bătălia Finală

Noul Trailer GAME OF THRONES SEZONUL 8 Dezvăluie Bătălia Finală

Noul Trailer GAME OF THRONES SEZONUL 8 Dezvăluie Bătălia Finală şi ne incită cu secvenţe uimitoare din ultimul sezon al popularului serial.

HBO a lansat un nou trailer pentru Urzeala Tronurilor Sezonul 8, oferindu-ne imagini fantastice din ultimul sezon al popularului serial.  Noul trailer ne tachinează cu o nouă armată aurie, confirmă supraviețuirea unui duo, ne oferă mai multe imagini cu dragoni și cu Arya Stark, dansând în bătălie.

Există o mulțime de speculații despre ultimul sezon, dar ceea ce știm cu certitudine este că Sezonul 8 va consta în doar 6 episoade.   Cu toate acestea, toate aceste episoade vor fi prelungite în lungime, astfel încât ar trebui să ne pregătim pentru mai multe episoade de 90 de minute.   Regizorii acestor episoade finale sunt: ​​Miguel Sapochnik, David Nutter și evident, David Benioff și D.B. Weiss.   Anterior, producătorul co-executiv Bryan Cogman a spus că sezonul final „se referă la toate aceste personaje împrăştiate în Westeros, care se reunesc pentru a se confrunta cu un dușman comun”.
Este un sezon final extrem de emoționant, şi credem că se va potrivi de minune pentru ceea ce autorul George R.R. Martin, a vrut să realizeze cu o astfel de poveste de fantezie.  Acest trailer, nu este doar despre bătălia cea mare din sezonul final.  Urzeala Tronurilor este în acest moment probabil, despre avantajele pe care le poate oferii o astfel de bătălie, în care e implicată toată lumea.Vedem Compania de Aur, ce navighează din Essos, motiv pentru care Cersei este foarte liniştită şi se bucură cu adevărat de vinul ei. În finala Sezonului 7, Cersei a dezvăluit că Euron a fost trimis în misiunea de a aduce Compania de Aur înapoi în King’s Landing, pentru a o ajuta să câștige războiul pentru Westeros.  După cum bănuiam, Tormund Giantsbane și Beric Dondarrion, au reușit să supravieţuiască atacului de la Zid de la finalul sezonului 7, iar trailerul pentru sezonul 8, confirmă oficial că sunt vii.

Iar după ce am văzut imaginile trailerului, ne întrebăm oare dacă vom vedea o reuniune între Jaime Lannister şi Brienne Of Tarth?  Sau dacă o vom vedea în sfârşit pe Arya executându-şi dansul de luptă în bătălia finală?
Este Jon Snow în stare să călărească un dragon adevărat?
Şi nu în ultimul rând aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât de important va fi rolul lui Bran Stark, mai ales că trailerul îl prezintă alături de Samwell Tarly, într-un moment ce pare important.
Suntem siguri că vom găsi răspunsuri pe măsura curiozităţii noastre, la premiera primului episod din Sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor.

Fiind unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii, era evident ca noul trailer să ne tachineze cu o imagine despre Armata Morților.  Dar adevărata întrebare ce se află dincolo de „cine trăiește și cine moare”, este ce fel de poveste încearcă să spună ultimele episoade dincolo de această ultimă bătălie?

Serialul Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru o ultimă călătorie pe 14 Aprilie și are în distribuţie actori ca Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Gwendoline Christie și Peter Dinklage.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.