Noul Trailer SHAZAM Dezvăluie Super Abilităţile Eroului Principal

Noul Trailer SHAZAM Dezvăluie Super Abilităţile Eroului Principal

Noul Trailer SHAZAM Dezvăluie Super Abilităţile Eroului Principal şi umorul cu care un copil de 14 ani tratează partea serioasă a responsabilităţilor de adult.

Este nevoie doar de puțină magie că să scoţi la iveală super eroul din tine.

Puterile fantastice ale unui vrăjitor antic, îl transformă pe Billy Batson, un copil adoptat de 14 ani, într-un supererou adult pe nume Shazam.   Cei de la Warner Bros. și New Line Cinema, au dezvăluit un nou trailer pentru filmul Shazam!, următorul film din Universul Extins al celor de la DC.

Filmul este regizat de David F. Sandberg (Annabelle: Creation), iar tânărul băiat din rolul principal este interpretat de Asher Angel, în timp ce Zachary Levi, joacă rolul adultului Shazam.    Jack Dylan Grazer, îl interpretează pe cel mai bun prieten al lui Billy, Freddy Freeman. Filmul Shazam, este şi el bine stabilit în Universul DC, dar, pe de altă parte, este unic în felul lui.
Iar dacă Batman v Superman sau Man Of Steel, au fost filme destul de întunecate, Shazam este filmul de familie ce are un ton foarte distractiv.Mai degrabă decât să se oprească la povestea personajului sau în mitologie lui, acest nou trailer, scoate la iveală câteva din puterile lui Shazam și ne încântă cu comedia prezentă în film.   Mulți oameni probabil nu știu cine este Shazam și, spre deosebire de Aquaman, numele super-eroului Shazam, nu spune prea multe, sau nu exprimă ceea ce face el.

În plus, acesta este doar un film mai ușor, ce se bazează pe foarte mult umor.   Iar din moment ce promovarea tonului mai distractiv a făcut minuni la boxoffice pentru filmul Aquaman, nu este de mirare că comedia joacă un rol important aici.   Deocamdată, Shazam, arată ca un film foarte distractiv..

Scris de Henry Gayden (Earth To Echo), dintr-o poveste de Gayden și Darren Lemke (Goosebumps), filmul îi mai are în distribuţie pe Mark Strong, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews și Marta Milans.

Shazam! ajunge in cinematografe pe data de 5 Aprilie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.