DWAYNE JOHNSON Mulţumeşte Într-un Mesaj Video Pentru Succesul Filmului SHAZAM!

DWAYNE JOHNSON Mulţumeşte Într-un Mesaj Video Pentru Succesul Filmului SHAZAM!

DWAYNE JOHNSON Mulţumeşte Într-un Mesaj Video Pentru Succesul Filmului SHAZAM! şi promite că anul viitor va începe filmările pentru spinoff-ul BLACK ADAM.

Producţia DC, Shazam, a fost lansată oficial în week-end şi a întrecut orice aşteptări.

Filmul a încasat peste 158,7 milioane de dolari la nivel internațional, asta în condiţiile în care producţia DC, a avut la dispoziţie un buget de 100 de milioane.   Actorul Dwayne Johnson, este unul dintre producătorii filmului şi a ținut în mod special să le mulțumească fanilor pentru succesul filmului Shazam la box-office.   Intrat pe primul loc în clasamentul încasărilor din america, filmul Shazam, este strâns legat de personajul negativ Black Adam, personaj pe care Dwayne Johnson, îl va interpreta într-un film de sine stătător, în viitor.Shazam
În acest mesaj video, Dwayne Johnson ne asigură că filmul cu Black Adam, va începe filmările anul viitor.
Black Adam, trebuia să apară în filmul cu Zachary Levi, însă într-o discuție cu realizatorii, Dwayne Johnson i-a convins să despartă povestea în două şi să îi rezerve filmul despre Black Adam.

Din câte spune starul, încă se lucrează la o primă variantă a scenariului, care se pare că va fi destul de complex şi va aduce câteva personaje mai puţin cunoscute din universul DC Comics.

„Black Adam este un antierou pe care abia aştept să îl interpretez. Mă ocup să dezvolt acest personaj de multă vreme. Sunt foarte entuziasmat”, a declarat Dwayne Johnson.

Shazam
Iar dacă încă nu ştiai, Shazam este Billy Batson, un copil adoptat de 14 ani, ce cu ajutorul puterilor fantastice ale unui vrăjitor antic, se poate transforma într-un supererou adult.  Fiind încă un copil prins în interiorul unui corp de adult rătăcit, Shazam, face ceea ce ar face orice adolescent cu superputerile sale: se distrează de minune.

Filmul rulează în cinematografele noastre din data de 5 Aprilie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.