Primul Trailer GEMINI MAN Dezvăluie Lupta Lui WILL SMITH Cu El Însuşi În Thrillerul Sci-Fi De ANG LEE

Primul Trailer GEMINI MAN Dezvăluie Lupta Lui WILL SMITH Cu El Însuşi În Thrillerul Sci-Fi De ANG LEE

Primul Trailer GEMINI MAN Dezvăluie Lupta Lui WILL SMITH Cu El Însuşi În Thrillerul Sci-Fi De ANG LEE ce împinge tehnologia de filmare la un alt nivel.

Paramount Pictures a lansat primul trailer pentru thrillerul SF Gemini Man, regizat de câştigătorul unui Oscar, cineastul Ang Lee.

Filmul SF, îl are în rolul principal pe Will Smith, ce interpretează rolul unui asasin însărcinat să-și vâneze propria clonă.  Will Smith, a lucrat dublu la acest film, deoarece a avut datoria de a interpreta ambele roluri, iar pentru a-l prezenta pe un Will Smith mai tânăr, regizorul Lee, a folosit efecte speciale, o tehnologie similară cu cea folosită în filme precum Captain Marvel sau viitorul film al lui Martin Scorsese, The Irishman, pentru a prezenta un actor în vârstă de 50 de ani, care interpretează acelaşi rol, dar cu 20 de ani mai tânăr.
Filmul SF, Gemini Man, marchează saltul înainte în tehnologia efectelor speciale, după ce regizorul Ang Lee, a câştigat Premiului Academiei pentru ultimul său film, Life Of Pi, pe care cineastul l-a filmat în 4K la 120 de cadre pe secundă şi a folosit efecte speciale similare, pentru a portretiza un animal digital.Acest trailer arată destul de bine. În timp ce remixul piesei „Forever Young” de la început, pare oarecum comică în contextul filmului, dar neintenționat, preocuparea noastră cea mai mare este utilizarea tehnologiei şi ale acestor efecte speciale, ce ne-a sărit în ochi de la primul cadru.  Să zicem că întinerirea digitală arată destul de bine, iar filmul Captain Marvel, a demonstrat că această tehnologie poate avea efecte benefice pentru un întreg film. Problema noastră ar fi probabil gura personajului digital, care pare puţin nelalocul ei.   Sau poate că trecerea de la 24 de cadre pe secundă la 120, are tendința de a obține efectul de a fi ne-natural.   Ştim că stimatul regizor Ang Lee, a câștigat un Oscar pentru aceste efecte speciale, ştim că este un respectat povestitor în lumea cinema, dar parcă clona lui Will Smith în acest film, îşi mişcă gura puţin cam mecanic şi nefiresc.  Cu siguranță avem voie să tragem concluzii pripite, chiar şi atunci când vine vorba de Ang Lee. În fond, când vine vorba de efecte speciale, nimeni nu este perfect. A trecut ceva vreme de când Ang Lee nu a realizat un film. Aşa că, în ciuda limitelor tehnice pe care îi place să le împingă înainte în filmele sale, trăim cu speranţa că Gemini Man, va fi un film SF de genul Crouching Tiger, Hidden Dragon, unde povestea și efectele speciale se complimentează reciproc.

POSTER GEMINI MAN (2019)
În Gemini Man, mai joacă actori ca Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong și Douglas Hodge.

Filmul SF al regizorului Ang Lee şi al actorului Will Smith, ajunge în cinematografe pe 4 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.