Primul Trailer STAR WARS EPISODUL 9 Ne Tachinează Cu Finalul Noii Trilogii Şi O Surpriză

Primul Trailer STAR WARS EPISODUL 9 Ne Tachinează Cu Finalul Noii Trilogii Şi O Surpriză majoră ce dezvăluie întoarcerea unui inamic foarte puternic.

Primul trailer pentru filmul Star Wars Episode 9, ne încântă privirea şi ne tachinează cu încheierea noii trilogii Star Wars.
Dacă încă nu ştiai, titlul pentru noul film este Star Wars: The Rise Of Skywalker.
Un titlul ce ar putea inspira multe lucruri în mintea unui fan Star Wars.   După ce totul a început în 2015 cu Star Wars: The Force Awakens, în care scenariştii J.J. Abrams, Lawrence Kasdan și Michael Arndt, au creat o nouă poveste în care galaxia este amenințată de Primul Ordin, o rămăşiţă a Imperiului Galactic.   Am aflat cu toţi că fiul lui Han și Leia, Ben (aka Kylo Ren), este următorul lord Sith.  O tânăra orfană pe nume Rey (Daisy Ridley), începe să descopere un nou univers şi află că are puteri imense.

Cât despre acest nou episod spaţial din universul Star Wars, nu știm prea multe despre poveste. Ştim că se așteaptă să fie ultimul capitol al acestei noi trilogii Star Wars, condusă de regizorul J.J.Abrams, cel care a scris scenariul cu ajutorul scriitorului câștigător al unui Oscar, Chris Terrio.   Totuşi, înainte de asta, regizorul filmului Jurassic World, Colin Trevorrow, a fost desemnat să scrie şi să regizeze Episodul 9.   Din câte ştim, Collin Trevorrow, a lucrat la scenariu filmului câțiva ani, dar în septembrie 2017, a anunţat că părăsește filmul din cauza unor diferențe creative. Atunci, J.J.Abrams a preluat și a rescris scenariul de la zero.Primul teaser trailer, începe cu un salt al protagonistei principale, un salt ce parcă nu face parte din acest univers şi seamănă mai degrabă cu saltul unui ninja spaţial, decât al unui cavaler Jedi în devenire.  Mai apoi, o simplă remarcă a lui Luke Skywalker (Mark Hamill), o remarcă ce spune clar că aceasta este acum bătălia lui Rey și va trebui să-și folosească toate abilitățile pentru a-l învinge pe Kylo Ren (Adam Driver) și implicit, Primul Ordin.  De remarcat ar fi foarte multe lucruri, dar probabil cel mai important este discursul pe care Luke Skywalker îl expune de-a lungul trailerului.   Probabil, cuvintele spuse de Luke, sunt venite de la imaginea unei fantome a forţei, o tehnică pe care cavaleri Jedi din trecut, se pare că o stăpânesc bine de tot. Suntem intrigaţi de efectele vizuale prezentate în primul trailer, dar, dacă e să ne gândim bine, am fost la fel de intrigaţi şi de efectele vizuale din The Last Jedi, un film care nu a fost tocmai pe placul fanilor.

Totuşi, cel mai surprinzător fapt, vine după finalul trailerului.   Titlul filmului şi evident, un râs foarte cunoscut: Împăratul Palpatine. Normal că acest lucru complică puţin intriga filmului, mai ales dacă stai să te gândeşti că tot ceea ce am văzut până acum în cele două filme anterioare, a fost doar o schemă malefică plănuită de Împăratul Palpatine, care ar fi trebuit să fie mort. Dar, mari sunt intrigile universului Star Wars şi din câte se pare, toată lumea poate fi resuscitată fără consecinţe grave. Apariţia lui Palpatine, va duce la o poveste complicată şi ne aşteptăm ca filmul să aibă nişte explicaţii plauzibile despre acest subiect.

Star Wars: The Rise Of Skywalker
Distribuția din Star Wars: The Rise Of Skywalker, este ancorată de actorii trilogiei originale Mark Hamill, Anthony Daniels și Billy Dee Williams.   Regretata actriţă Carrie Fisher, apare postum, folosind materialele filmate în The Force Awakens. De asemenea, se întorc actorii John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo și Billie Lourd, împreună cu noile achiziţii Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith și Dominic Monaghan.
Și da, legendarul John Williams, se întoarce încă o dată pentru a compune coloana sonoră a filmului.Star Wars: The Rise Of Skywalker, ajunge în cinematografele din jurul lumii pe 20 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.