Continuarea ALIEN: COVENANT Scrisă Şi Regizată De Ridley Scott

Continuarea ALIEN: COVENANT Scrisă Şi Regizată De Ridley Scott

Continuarea ALIEN: COVENANT Scrisă Şi Regizată De Ridley Scott cu o poveste ce îl va readuce pe androidul David (Michael Fassbender).

O continuare a filmului Alien: Covenant, se pare că este în lucru, iar regizorul Ridley Scott, este angajat în conceperea şi scrierea scenariului dar şi în regia filmului. Filmul Alien al cineastului Ridley Scott, este un clasic sci-fi ce a lansat un personaj fantastic în persoana lui Ellen Ripley interpretat de Sigourney Weaver și a introdus lumea în lumea creaturii teribile Xenomorfe. În cei patruzeci de ani de atunci, franciza a văzut mai multe filme lansate, cu diferite grade de succes sau eșec, inclusiv trei continuări și câteva filme spinoff în franciza Alien vs. Predator.

Mai recent, Ridley Scott, s-a întors la franciza Alien cu două filme ce au loc anterior acţiunii din filmul clasic, şi anume Prometheus și Alien: Covenant, filme ce au explorat povestea din spatele originilor omenirii și evoluția fiinţelor Xenomorfe.   Filmul din 2017, Alien Covenant, a fost un succes comercial modest, care şi-a dublat bugetul iniţial la nivel mondial, dar a suferit o scădere semnificativă faţă de Prometheus, care a încasat 403 milioane dolari față de 241 milioane dolari încasaţi de Alien: Covenant.
Cineastul Ridley Scott, vorbea atunci despre realizarea unui alt proiect ce s-ar putea să continue povestea. Cu toate acestea, potrivit celui mai recent raport pe această temă, o continuare a filmului Alien: Convenant, este încă în curs de dezvoltare.Alien: Covenant
Într-o retrospectivă mult mai mare, publicată pentru comemorarea împliniri a 40 de ani de la lansarea primului film Alien, cei de la Variety au dezvăluit că un al treilea prequel al francizei Alien, se află în faza de scenariu, iar Ridley Scott, este gata să îl regizeze.  În afară de asta, Ridley Scott, a confirmat săptămâna trecută într-un interviu separat cu cei de la THR, că există discuții pentru noi filme Alien, mai ales că vrea să vadă unde va evolua franciza.

Zvonuri spuneau toamna trecută că al treilea prequel al francizei s-ar putea intitula Alien: Awakening şi va fi un film ce se va concentra pe lumea ingineriilor care doresc să se răzbune pe androidul David (Michael Fassbender), pentru comiterea acelui genocid din Alien: Covenant. De fapt, şi actorul Michael Fassbender a declarat recent că va fi mai mult decât fericit să-și reia rolul pentru continuarea filmului Covenant.

David (Michael Fassbender)
Între timp, fanii francizei au speculat tot felul de chestii interesante.  Cu toate acestea, este greu de spus ce se va întâmpla în continuare, mai ales că acum compania Disney deține studiourile Fox și toate proprietăţile lor.
Oricum, e bine să auzim că Ridley Scott vrea să continue poveste din Alien: Covenant și vrea să încheie eventual, narațiunea care a început-o cu Prometheus.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.