În Primul Trailer ANGEL HAS FALLEN Personajul Lui GERARD BUTLER Este Fugar

În Primul Trailer ANGEL HAS FALLEN Personajul Lui GERARD BUTLER Este Fugar

În Primul Trailer ANGEL HAS FALLEN Personajul Lui GERARD BUTLER Este Fugar și trebuie să se ascundă de foşti săi colegi din FBI.

Lionsgate, a lansat primul trailer pentru continuarea Angel Has Fallen, următorul film de acțiune ce îl readuce pe actorul Gerard Butler, la rolul agentului secret Mike Banning.

Atunci când există un atentat la viața președintelui interpretat de Morgan Freeman, agentul Mike, este acuzat de crimă și trebuie să devină un fugar pentru a-și dovedi nevinovăţia și pentru a-l proteja pe președinte. Iar dacă sunteți încă interesaţi de acest gen de filme, trebuie să vă reamintim că agentul special Mike Banning, a mai salvat situaţia în două filme anterioare, ce fac parte din aceeaşi franciză.

Filmul regizorului Antoine Fuqua din 2013, Olympus Has Fallen, ne-a încântat privirea cu cadre dintr-un thriller plin de acţiune, unde Gerard Butler, era salvatorul preşedintelui din situaţia disperată ce a aparut la Casa Albă. Sequel-ul din 2016, ce se intitula London Has Fallen, a fost continuarea francizei cu un thriller bazat pe aceeaşi temă. Dacă în primul film, Gerard Butler este un agent al Serviciului Secret pe nume Mike Banning, care a fost însărcinat să îl salveze pe comandantul suprem Preşedintele Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), atunci când teroriștii au asediat Casa Albă, în London Has Fallen, acelaşi Mike Banning (Gerard Butler), era gata să salveze capitala Angliei, de o organizaţie teroristă.Şi exact cum cele două filme anterioare au avut succes la box-office, Angel Has Fallen, va avea probabil aceeaşi audienţă şi acelaşi succes. Iar având în vedere că filmul este un thriller de vară, suntem mai mult decât siguri că cei de la Lionsgate vor continua să producă astfel de filme, până când Gerard Butler îşi va pierde interesul.

Când se încearcă o asasinare a președintelui american Allan Trumbull (Morgan Freeman), agentul său de încredere, agentul secret, Mike Banning (Gerard Butler), este acuzat în mod greșit și luat în custodie. După ce scăpa din custodie, el devine un fugar și trebuie să se ascundă de foşti săi colegi din FBI, pentru a găsi adevărata amenințare. Disperat să descopere adevărul, Banning, apelează la aliați pentru a-și clarifica situaţia şi pentru a-şi restaura numele, pentru a-și proteja familia aflată în pericol și pentru a salva țara de un pericolul iminent.

Angel Has Fallen Poster
Continuarea este regizată de Ric Roman Waugh, după un scenariu conceput de Robert Mark Kamen și Matt Cook.
În film mai joacă actori ca Jada Pinkett Smith, Morgan Freeman, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte și Danny Huston.

Angel Has Fallen, ajunge în cinematografe pe 23 August.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.