Primul Trailer TERMINATOR 6: DARK FATE Ne Tachinează Cu Întoarcerea Lui Sarah Connor

Primul Trailer TERMINATOR 6: DARK FATE Ne Tachinează Cu Întoarcerea Lui Sarah Connor

Primul Trailer TERMINATOR 6: DARK FATE Ne Tachinează Cu Întoarcerea Lui Sarah Connor şi un nou Terminator fantastic, ce se poate replica.

Este corect să spunem că nici una din continuările filmului Terminator, post anul 2000, nu a adus strălucirea incredibilă a filmului Terminatorului 2: Ziua Judecății.   Bineînțeles, acesta este o provocare incredibil de mare de traversat, mai ales că filmul lui James Cameron din 1991, este o capodoperă a genului SF.

Dar, iată că James Cameron, alături de Arnold Schwarzenegger și actriţa Linda Hamilton, se întorc în 2019 la capacitate maximă. Odată cu toate filmele anterioare dezamăgitoare, oare cum ar putea cineastul James Cameron să ne atragă din nou într-o poveste SF cu roboţi?   Simplu, trebuie să ignorați toate filmele anterioare şi să continuaţi povestea de la Terminator 2.   Mai degrabă decât să fie o repornire totală, filmul Terminator: Dark Fate, este descris ca o continuare a legendarului film Terminator 2 al regizorului James Cameron, și ne prezintă pentru prima dată de atunci, o Linda Hamilton în mare formă pentru rolul Sarah Connor.
Arnold Schwarzenegger, revine la rolul unui robot T-800, cu o poveste care duce franciza într-o nouă direcție cu noi personaje interpretate de Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna și Diego Boneta. După cum vă spuneam şi anterior, Gabriel Luna, interpretează rolul unui nou Terminator. Implicarea lui James Cameron, ne dă speranţe mari, dar nu trebuie să uităm că el este pe genericul filmului în calitate de producător, conducând o poveste care este regizată de Tim Miller, cel care a condus anterior filmul Deadpool. De fapt, Terminator: Dark Fate, marchează primul film de debut al lui Tim Miller de la Deadpool încoace, după ce părăsit regia filmului Deadpool 2, din cauza unor diferențele creative.Odată cu lansarea primului trailer Terminator: Dark Fate, a sosit şi primul poster ce pune accentul pe revizuirea celor mai populare elemente ale celor două filme originale.  Linda Hamilton este în față și centru, în timp ce sloganul principal spune că Sarah Connor se întoarce şi promisiunea că vom fi martorii zilei de după „Ziua Judecății”, din Terminator 2.   Unele puncte din poveste, se îndreaptă spre mitologia filmului original, aceea a unui asasin de metal care călătorește înapoi în timp pentru a o elimina pe Sarah Connor, astfel încât John Connor, liderul rebeliunii umane, să nu se nască niciodată. De data aceasta, însă, echipa anti-Terminator, o protejează pe Dani Ramos de o teroare cu totul nouă, interpretată de Gabriel Luna.

Acest Terminator nou, este o evoluție a acelor modele văzute în primele două filme ale lui James Cameron: Modul de transformare din lichid în metal, şi invers, îi permite să se reproducă, mai degrabă decât să se regenereze. În câte copii se poate transforma, rămână de văzut.
Dar, este clar că acest model de Terminator, va fi de două ori mai greu de învins.

Terminator: Dark Fate, este programat să ajungă în cinematografe pe 1 Noiembrie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.