FAST AND FURIOUS 9: Vin Diesel Şi Michelle Rodriguez Sărbătoresc Prima Zi De Filmare

FAST AND FURIOUS 9: Vin Diesel Şi Michelle Rodriguez Sărbătoresc Prima Zi De Filmare

FAST AND FURIOUS 9: Vin Diesel Şi Michelle Rodriguez Sărbătoresc Prima Zi De Filmare într-un video de pe platourile de filmare.

Producția pentru filmul Fast And Furios 9, este în curs de desfășurare.
Filmările pentru aşteptatul sequel au început la Londra, şi câţiva membri ai distribuţiei ne confirmă acest lucru.
Vin Diesel și Michelle Rodriguez au confirmat lansarea producției şi din câte se pare, Jordana Brewster, revine şi ea.  Vin Diesel, a postat acest videoclip pe contul său de Instagram, împreună cu co-star-ul Michelle Rodriguez, ce o interpretează pe soția sa Letty în franciza Fast and Furious. Videoclipul a fost postat la sfârșitul primei zile de producție, despre care Vin Diesel a spus că „este un miracol”.  Și având în vedere locul în care această franciză a început tocmai în 2001, este cu adevărat uimitor să vedem cât de gigantică este această serie de filme.

Fast And Furious 9Când primul film a debutat acum 18 ani, a câștigat respectabila sumă de 144,5 milioane de dolari. Acest lucru a fost suficient pentru a începe o franciză. Cu toate acestea, următoarele filme, 2 Fast 2 Furios şi Fast And Furious: Tokyo Drift, au înregistrat un randament mai scăzut.  Franciza a revenit cu Fast And Furious, aducându-l înapoi atât pe actorul Paul Walker, cât și pe Vin Diesel în rolurile principale și, într-un fel, succesul a continuat să vină cu fiecare film. Totul a culminat cu filmul Furious 7, care a câștigat cea mai mare cotă din franciză: 1,51 miliarde de dolari încasări în întreaga lume.

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

În ceea ce privește ultimul film al francizei, The Fate Of The Furious, acesta nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, dar a câștigat 1,23 miliarde de dolari în întreaga lume.  Iar acum, toată lumea se întreabă dacă Fast și Furios 9, va deveni un mare succes la boxoffice, pentru că regizorul francizei Justin Lin, se întoarce în spatele camerelor de filmat.  Va trebui să așteptăm și să vedem. Între timp, iată și o fotografie postată online de regizorul Justin Lin, care semnalează începutul producției:

Regizorul Justin Lin, semnalează începutul producției Fast And Furious 9Deocamdată, Jordana Brewster, nu a postat niciun fel de imagini de pe platourile de filmare. În orice caz, va fi interesant să vedem cum își va explica prezența, după ce a fost în esență retrasă împreună cu dispariţia actorului Paul Walker, la sfârșitul filmului Furious 7. Totuşi, ţineţi minte, personajul ei este sora personajului Dom (Vin Diesel), așa că va avea întotdeauna ceva de făcut în familia Fast And Furious. Personajul care nu se va întoarce în franciză este Dwayne Johnson.  Deși divergenţele sale cu Vin Diesel au fost dezminţite, probabil că există o mică tensiune între cei doi, mai ales după prezentarea primului trailer pentru filmul derivat din această franciză, intitulat Hobbs And Shaw.  Asta înseamnă probabil că, personajul lui Jason Statham, Deckard Shaw, nu se va mai întoarce. Dar există încă speranță ca aceștia să se întoarcă în viitor, asta pentru că filmul Fast And Furious 10, are ca scop să finalizeze franciza principală.

Fast And Furious 9, are programată data de lansare pentru 22 Mai 2020.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.