Trailer Nou HOBBS AND SHAW: O Nebunie Vizuală Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM

Trailer Nou HOBBS AND SHAW: O Nebunie Vizuală Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM

Trailer Nou HOBBS AND SHAW: O Nebunie Vizuală Cu DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM alături de o distribuţie fantastică şi cascadorii uimitoare.

Noul trailer pentru filmul derivat din franciza Fast And Furious, este o nebunie cinematografică.
Iar dacă ultimul trailer pentru Hobbs And Shaw, nu a fost de ajuns pentru a vă convinge să verificați această nebunie vizuală, atunci acesta te va convinge.
Încă din momentul în care Hobbs (Dwayne Johnson), un agent al Serviciului de Securitate Diplomatică al Americii, și Shaw (Jason Statham), un fost comandant şi fost soldat de elită britanic, s-au confruntat pentru prima dată în 2015, duo-ul a schimbat replici tăioase şi ameninţări deşarte. În timp ce Brixton (Idris Elba), un anarhist cyber-genetic, câștigă controlul asupra unei bio-arme ce ar putea schimba faţa omenirii pentru totdeauna și ameninţă bunăstarea unui agent MI6 (Vanessa Kirby), care din întâmplare este şi sora lui Shaw, acești doi dușmani, vor trebui să facă un parteneriat neobişnuit pentru a-l prinde pe singurul tip care ar putea fi mai rău decât ei.

Există unii fani ai francizei care ar putea să nu fie la fel de interesați de un spin-off derivat din franciza principală, mai ales după tensiunea dintre Vin Diesel și Dwayne Johnson, despre extinderea francizei.  Dar, oricare ar fi părerea fanilor ce-i iau partea în această dispută lui Vin Diesel, filmul Hobbs and Shaw, arată incredibil de nebunesc.Noi am urmărit  trailerul precedent de nenumărate ori și această continuare, pare din ce în ce mai mult o mega-explozie cinematografică de energie. Pentru ceilalți fani ai francizei, cel de al nouălea film al francizei principale a început filmările. Dar, Dwayne Johnson şi Jason Statham nu vor face parte din ea.

Spinoff-ul mult așteptat cu personajele din franciza Fast And Furious interpretate de Dwayne Johnson şi Jason Statham, va spune povestea celor două personaje, care au avut tot timpul câte ceva de comentat, unul despre altul.  În mod oficial, intitulat Fast And Furious Presents: Hobbs & Shaw, filmul le găsește pe cele două personaje, în poziţia improbabilă de a face echipă pentru a doborî un personaj negativ, îmbunătăţit genetic.
Regizat de cel ce a coordonat filmul Deadpool 2, cineastul David Leitch, filmul o introduce şi pe actriţa Vanessa Kirby în rolul sorei lui Owen Shaw şi pe actorul Idris Elba, în rolul personajului negativ.  După opt filme fantastice care au acumulat încasări de aproape 5 miliarde dolari în întreaga lume, franciza Fast & Furious are acum parte de primul film spinoff, în timp ce Dwayne Johnson și Jason Statham își reiau rolurile ca Luke Hobbs și Deckard Shaw în filmul Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Filmul produs de Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham şi Hiram Garcia, mai are în distribuţie actori ca Eiza González, Eddie Marsan, Joe Anoa’i, Stephanie Vogt, Eliana Sua, David Mumeni şi Helen Mirren.

Mega-producţia Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, ajunge în cinematografe pe 2 August.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.