FAST AND FURIOUS 9 Le Aduce Inapoi Pe CHARLIZE THERON Si HELEN MIRREN

FAST AND FURIOUS 9 Le Aduce Înapoi Pe CHARLIZE THERON Şi HELEN MIRREN

FAST AND FURIOUS 9 Le Aduce Înapoi Pe CHARLIZE THERON Şi HELEN MIRREN în timp ce distribuţia filmului este completată cu actorul John Cena.

Producţia controversată Fast And Furious 9, aduce înapoi și mai mulți membri ai distribuției din această franciză.
În primul rând, Charlize Theron și Helen Mirren, cele două actriţe care și-au făcut debutul în 2017 cu filmul The Fate Of The Furious, se vor întoarce în Fast And Furious 9.   Charlize Theron, o va interpreta din nou pe Cipher, în timp ce Helen Mirren, își va relua rolul lui Magdalene Shaw, mama fraţilor Shaw.

În acest punct, este evident că Deckard Shaw, personajul interpretat de Jason Statham, nu va apărea în Fast And Furious 9, dar se pare că mama lui o va face.  Vin Diesel a făcut recent această dezvăluire și a postat pe reţelele de socializare faptul că Magdalene Shaw, se va întoarce în Fast And Furious 9, împreună cu Cipher (Charlize Theron).
– „Avem o mulțime de membri ai distributie originale aici, printre care și câștigătorele premiului Oscar, Charlize Theron și Helen Mirren”, a declarat Vin Diesel.

FAST AND FURIOUS 9 Le Aduce Inapoi Pe CHARLIZE THERON Si HELEN MIRREN
Actriţa Helen Mirren, apare și în viitorul film spinoff Hobbs And Shaw, așa că actriţa va avea parte de ceva acţiune în următorii ani.  Helen Mirren și Charlize Theron, se alătura vechilor membri ai distribuţie, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tirese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges și Nathalie Emmanuel, în timp ce John Cena vine să completeze distribuţia nouă, probabil pentru a umple golul lăsat de Dwayne Johnson.
Dwayne Johnson, este un tip ocupat, dar se pare că, o înţelegere între el şi Vin Diesel nu va avea loc într-un viitor apropiat.View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Justin Lin, este regizorul care se întoarce la conducerea şi coordonarea lucrurilor din filmul Fast And Furious 9, producţie ce urma să aibă premiera inițial în luna aprilie a acestui an, dar, care din cauza divergenţelor dintre Vin Diesel şi Dwayne Johnson, a fost amanată până în 2020.  Detalii despre povestea filmului nu sunt încă disponibile și nu este clar ce rol va juca în viitorul film personajul negativ interpretat de Charlize Theron.  Dar putem să presupunem că noul film va implica mașini rapide, în timp ce personajele principale se angajează în cascadorii nebunești și apelează la familia lor extinsă.

FAST AND FURIOUS 9: Vin Diesel Şi Michelle Rodriguez Sărbătoresc Prima Zi De Filmare
Fast And Furios 9,
a început recent filmările, iar Fast And Furious 10, este deja un în planuri.
Această de-a zecea continuare, va fi probabil aventura finală a seriei principale Fast And Furious.
În plus față de potențialele continuări cu Hobbs și Shaw, se vorbește deja și despre un film spin-off despre femeile protagoniste ale francizei, în frunte cu personajul lui Michelle Rodriguez.

Fast And Furious 9, ajunge în cinematografe pe data de 22 Mai 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.