MARVEL STUDIOS Dezvăluie Toate Filmele Şi Serialele Extinse Pentru Faza Patru

MARVEL STUDIOS Dezvăluie Toate Filmele Şi Serialele Extinse Pentru Faza Patru

MARVEL STUDIOS Dezvăluie Toate Filmele Şi Serialele Extinse Pentru Faza Patru cu pelicule precum Black Widow, Thor: Love And Thunder, Blade şi Dr. Strange.

În timp ce mega-producţia Avengers: EndGame, a doborât recordul deținut de filmul Avatar, pentru filmul cu cele mai bune încasări din toate timpurile, în sala H de la convenţia internaţională Comic-Con din San Diego, președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvăluit în mod oficial lista de filme pentru următorii doi ani și a împărtășit noi informații interesante despre noile seriale Marvel Studios, create exclusiv pentru canalul Disney+, viitorul serviciu de streaming ce se va lansa pe 12 Noiembrie.
Iată mai jos şi o recapitulare a prezentării lui Kevin Feige.

Black Widow (Film 2020)

Black Widow

Kevin Feige, a anunțat în mod oficial filmul Black Widow, care va fi lansat pe data de 1 Mai, 2020, făcându-l astfel primul film din Faza Patru, ce va apărea pe marele ecran.  Feige, a surprins publicul spunând că filmul este deja în producție, fiind regizat de Cate Shortland, care a fost prezentă pentru a saluta audiența, împreună cu Scarlett Johansson (Natasha Romanoff), precum și nou-veniții în Universul Cinematic Marvel, David Harbor, Florence Pugh Yelena, OT Fagbenle și Rachel Weisz (Melina).
Black Widow, va fi lansat pe data de 1 Mai, 2020.The Falcon And The Winter Soldier (Serial 2020)

The Falcon And The Winter Soldier

Tot Kevin Feige, a adus noutăţi despre serialul original Disney +, care realizează o legătură între două dintre cele mai populare personaje al Universului Cinematic Marvel: Sam Wilson, cunoscut sub numele de Falcon și Bucky Barnes (Winter Soldier).  Cei doi vor face echipă pentru a lupta împotriva răului după evenimentele din Avengers: Endgame.    Anthony Mackie (The Falcon) și Sebastian Stan (Winter Soldier), au venit pe scenă pentru a saluta fanii, unde au dezvăluit că Daniel Brühl, se va întoarce în calitate de personaj negativ, Baron Zemo. The Falcon And The Winter Soldier, urmează să debuteze pe Disney +, în toamna anului 2020.

Eternals (Film 2020)

The Eternals

De o prezentare generală a avut parte şi viitorul film Eternals, o nouă echipă extraordinară de super-eroi nemuritori din Universul Cinematic Marvel.   Kevin Feige, a prezentat-o pe regizoarea Chloé Zhao, urmată de vedetele din film, printre care şi Richard Madden în rolul Ikaris,  Kumail Nanjiani în rolul Kingo,  Lauren Ridloff în rolul Makkari,  Brian Tyree Henry în rolul Phastos,  Salma Hayek în rolul liderului Ajak,  Lia McHugh ca Sprite, Don Lee ca Gilgamesh și Angelina Jolie în rolul Thena.
Eternals, îşi va face debutul în cinematografe pe 6 Noiembrie 2020.Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings (Film 2021)

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings

Boss-ul de la Marvel, a vorbit despre filmul Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings și a detaliat modul în care această legendă, a fost sugerată în multe filmele MCU anterioare, chiar încă de la primul film „Iron Man”.    Kevin Feige, a anunțat apoi că Simu Liu va interpreta rolul principal Shang-Chi, după care actorul și regizorul, Daniel Cretton, au venit pe scenă pentru a saluta publicul. Audiența a mai aflat că Awkwafina va avea un rol care nu a fost încă dezvăluit. Apoi, Kevin a dezvăluit că adevăratul personaj Mandarin, va fi interpretat de celebrul actor chinez Tony Leung.
Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings, va ajunge în cinematografe pe 12 Februarie 2021.

WandaVision (Serial 2020)

WandaVision (Serial 2020)

WandaVision, este un nou serial marca Marvel, ce va fi difuzat doar pe canalul Disney +, unde Paul Bettany revine la rolul Vision, iar Elizabeth Olsen se întoarce la rolul Wanda Maximoff / Scarlet Witch.
Paul Bettany și Elizabeth Olsen, au fost prezenţi pe scenă alături de Teyonah Parris, cea care va interpreta versiunea adultă a lui Monica Rambeau, fetiţa ce a fost prezentată audienței în filmul Captain Marvel.
Serialul WandaVision, va avea premiera pe Disney +, în primăvara anului 2021.

Loki (Serial 2021)

Loki (Serial 2021)

Nu se putea ca Marvel să aibă un program cinematografic extins fără Loki.
Actorul Tom Hiddleston, va reveni la rolul zeului cel rău preferat de toţi fanii Marvel, într-un serial ce va avea premiera pe acelaşi canal Disney +.
Tom, a fost primit cu urale uimitoare de fanii care au fost prezenţi, iar sper final, spre bucuria publicului, Tom Hiddleston, a enunţat cea mai arzătoare întrebare ce ne-a rămas în minte după Avengers: Endgame:
Unde s-a dus Loki când a luat Piatra Spațială?
Loki, va avea premiera pe Disney + în primăvara anului 2021.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness (Film 2021)

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness (Film 2021)

Kevin Feige, a introdus pe scenă cel de-al doilea film al francizei Doctor Strange, intitulat acum Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, şi l-a invitat pe scenă pe Scott Derrickson, regizorul filmului, şi pe starul Benedict Cumberbatch.   Într-o dezvăluire surprinzătoare, Kevin Feige a invitat-o pe scenă şi pe Elizabeth Olsen, cea care va juca în rol major în Doctor Strange 2, unde cu toţi au vorbit despre cum serialul WandaVision, va avea legătură directă cu povestea cinematografică din Dr.Strange 2.
Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, ajunge în cinematografe pe 7 Mai 2021.What If…? (Serial Animat 2021)

What If…? (Serial Animat 2021)

What If…?, este primul serial animat din Universul Cinematic Marvel. Este creat exclusiv pentru Disney + și prezintă povestiri din realitățile alternative ale universului Marvel.  Kevin Feige a menționat că mulți actori din Univers Cinematic Marvel, vor avea roluri extinse în această animaţie, după care a surprins publicul cu prezentarea lui Jeffrey Wright, vocea personajului popular The Watcher.
What If…? va avea premiera pe canalul Disney + în vara anului 2021.

Hawkeye (Serial 2021)

Hawkeye (Serial 2021)

Actorul Jeremy Renner, a venit pe scenă și a dezvăluit titlul serialului original Disney +, dezvăluind şi câteva detalii despre Kate Bishop, un personaj bine-cunoscut în benzile desenate Marvel, personaj ce va face parte integrantă a serialului.
Hawkeye, se lansează pe Disney +, în toamna anului 2021.

Thor: Love And Thunder (Film 2021)

Thor: Love And Thunder (Film 2021)

Şeful Marvel, a vorbit despre continuarea Thor: Love And Thunder, filmul care va fi cel de-al patrulea film de lung metraj din franciza Thor, cu mare pasiune.
El a mai dezvăluit că personajul Jane Foster, interpretat de Natalie Portman, va deveni Mighty Thor, Zeița Tunetului, adică un adevărat Thor feminin.
Regizorul Taika Waititi, Chris Hemsworth, Tessa Thompson și Natalie Portman, au ajuns pe scenă pentru prezentare, fapt ce a stârnit ovaţii sălbatice din partea audienței, care așteaptă cu nerăbdare debutul în cinematografe a filmului Thor: Love And Thunder de pe 5 Noiembrie 2021.În afară de toate surprizele prezentate mai sus, Kevin Feige, a avut marea plăcere de a prezenta mulțimii entuziaste de la prezentarea Marvel şi pe actorul Mahershala Ali, cel care îl va interpreta pe Blade, într-un nou film ce va da restartul francizei Blade, rol interpretat anterior de Wesley Snipes.

Mahershala Ali, este Blade


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.