Primul Trailer MULAN: Aventurile Epice Ale Unei Eroine

Primul Trailer MULAN: Aventurile Epice Ale Unei Eroine

Primul Trailer MULAN: Aventurile Epice Ale Unei Eroine ce deghizată în bărbat devine unul dintre cei mai mari războinici ai Chinei.

Remake-ul poveştii epice din Aladdin, tocmai a depășit recent încasări de peste 900 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, făcând astfel din filmul Disney, al șaselea film live-action ce traversează această etapă majoră. Iar următorul remake al celor de la Disney, promite o aventură şi mai interesantă: reîntoarcerea uneia dintre cele mai iubite desene clasice animate.

Filmul live-action, Mulan, se bazează vag pe aventura animată din 1998, inspirată de una dintre cele mai populare poveşti din folclorul Chinezesc.   Filmul urmărește aventurile unei tinere ce se deghizează ca bărbat pentru a-l înlocui pe tatăl ei în armata imperială.   Faimoasa poveste chinezească, primește tratamentul unui film live-action, la fel ca toate desenele animate clasice deţinute de Disney.
Cu toate acestea, nu vă așteptați ca partea muzicală a filmului original să-şi facă o revenire în acest film de acţiune.Conform celor de la Disney, este momentul potrivit pentru ca războinica Mulan, să se întoarcă pe marele ecran.
În timp ce personajele feminine din trecutul Disney, vor primi în cele din urmă atenția cuvenită, Mulan, a fost întotdeauna favorita fanilor pentru o lungă perioadă de timp. Oferindu-i un film de acţiune, are sens, mai ales că box-office-ul din China, este o parte importantă a încasărilor din lumea cinematografică.

În același timp, există riscul că fanii să fie dezamăgiți de faptul că acest film se îndepărtează prea mult de filmul original.   O mare parte a acestor remake-uri live-action, a fost factorul de nostalgie, spunând o poveste familiară într-un mod nou.    Cele mai multe dintre remake-urile de la Disney, au fost destul de loiale materialului original. Totuşi, acesta pare a fi puţin diferit faţă de animaţia originală.

Fiica cea mare a unui războinic onorabil, Hua Mulan, este plină de spirit, hotărâtă și rapidă în picioare.
Când Împăratul emite un decret potrivit căruia un bărbat pe familie trebuie să servească în armata imperială, ea intră în locul tatălui ei bolnav, devenind astfel unul dintre cei mai mari războinici ai Chinei.

Mulan Poster
Actriţa Liu Yifei joacă rolul lui Hua Mulan, alături de o distribuţie asiatică precum Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, Gong Li și Jet Li.
Toate aceste star-uri, se află sunt sub îndrumarea atentă a regizoarei Niki Caro.

Mulan, ajunge în cinematografe pe data de 27 Martie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.