Primul Trailer TOP GUN 2: MAVERICK Şi Nevoia De Viteză A Lui TOM CRUISE

Primul Trailer TOP GUN 2: MAVERICK Şi Nevoia De Viteză A Lui TOM CRUISE

Primul Trailer TOP GUN 2: MAVERICK Şi Nevoia De Viteză A Lui TOM CRUISE ne pun direct în scaunul pilotului unui avion de vânătoare în această continuare.

Tom Cruise se întoarce la rolul iconic al carierei sale: Pete „Maverick” Mitchell.
Paramount a surprins mulțimea de la convenţia Comic-Con de la San Diego, prin apariţia superstarului Tom Cruise pe scenă și prin lansarea unui trailer surpriză pentru continuarea mult aşteptată Top Gun: Maverick, a clasicului film regizat de Tony Scott în 1980. Din fericire, acel trailer fantastic a fost lansat oficial şi online.

Din trailer, filmul Top Gun: Maverick, pare extraordinar de grozav! Este un amestec ciudat de imagini ce arată ca şi cum ar putea fi direct din filmul original, mai ales scenele de la pian, şi cursa lui Tom Cruise de-a lungul pistei, dar şi imagini originale şi intense de zbor, care se simt viscerale și arată real într-un mod pe care filmul original nu a reușit să o facă.„Top Gun este despre familie, despre sacrificiu, și despre aviație”, a spus Tom Cruise adresându-se mulțimii ce ovaţiona în sala H de la Comic-Con.
„Acum 34 de ani am făcut un film în San Diego, chiar aici. De fapt am filmat pe aceeaşi stradă şi în acelaşi restaurant.” a mai declarat actorul.

În concordanță cu ceea ce toată lumea a știut despre acest proiect, Tom Cruise a explicat că „tot ceea ce vedeți în acest film este real” și „toate zborurile pe care le vedeți în aceste imagini sunt reale” – ceea ce se vede clar în momentul în care o să vedeţi acțiunea din trailer.  Tehnologia modernă a efectelor speciale, poate face niște lucruri minunate, dar Tom Cruise, și-a construit cariera din cascadorii proprii şi lucruri ce depăşesc această nouă tehnologie.

Acum, Tom Cruise, se întoarce cu o altă piesă de acțiune tactilă și este clar că superstar-ul, este nerăbdător ca noi să vedem filmul.
În plus față de Tom Cruise, actorul Val Kilmer se întoarce la personajul său din primul film, Iceman, iar actorul Miles Teller, interpretează cu succes rolul fiului decedatului Goose (Anthony Edwards).

Top Gun: Maverick Poster
Top Gun: Maverick, trebuia să fie supervizat de Tony Scott, care urma să se întoarcă şi în scaunul regizorului înainte de moartea sa prematură.
Regizorul filmului Oblivion, Joseph Kosinski, a preluat proiectul, care este produs de Jerry Bruckheimer și prezintă unele modificări ale scenariului realizate de scriitorul şi regizorul lui Mission Impossible: Fallout, Christopher McQuarrie.

Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman și Ed Harris, mai fac parte din distribuţia filmului extrem de anticipat.

Top Gun: Maverick, ajunge în cinematografe pe data de 26 Iunie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.