TARANTINO Şi UMA THURMAN Au Avut Discuţii Despre KILL BILL 3

TARANTINO Şi UMA THURMAN Au Avut Discuţii Despre KILL BILL 3

TARANTINO Şi UMA THURMAN Au Avut Discuţii Despre KILL BILL 3 o continuare ce s-ar putea să o vedem realizată până la urmă.

Am putea spune că Quentin Tarantino se va retrage din lumea magică a cinematografiei.
A declarat de nenumărate ori că va realiza doar 10 filme în toată cariera sa de regizor, după care se va retrage.
Cel de al nouălea film intitulat Once Upon A Time In Hollywood, se lansează în cinematografe la sfârşitul lunii. Totuşi, încă nu suntem siguri că Tarantino, se va retrage.
Se pare că regizorul are încă planuri şi pentru un film Star Trek.
Adevărul este că nimeni nu știe care este viitorul cineastului, dar există o mulțime de speculații.
Cea mai mare parte a lor au fost stârnite chiar de însuşi Tarantino.  În cea mai recentă declaraţie ce a luat lumea prin surprindere, regizorul a spus că „poate” se vă gândii să realizeze şi continuarea Kill Bill Vol. 3.
Într-un nou interviu, regizorul a dezvăluit că el și Uma Thurman, au discutat foarte recent despre Kill Bill 3.Margot Robbie, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt la festivalul Cannes (Once Upon A Time In Hollywood)
Regizorul spune că încă filmul este pe lista lui de realizări.
Într-un interviu recent cu Podcast-ul Happy Sad Confused (prin Collider), Tarantino, a dezvăluit că el și Uma Thurman, au discutat deja despre un al treilea film, cu o săptămână în urmă:
„Eu și Uma am vorbit despre asta recent, sincer. Vorbeam despre asta efectiv săptămâna trecută. Dacă vreunul dintre filmele mele ar merita o continuare, este acesta.”

Aici trebuie să remarcăm faptul că Tarantino, vorbeşte despre un al treilea film din seria Kill Bill, de mai mulți ani. După cum vă amintiți, în Kill Bill Vol. 1, mireasa, interpretată de Uma Thurman, o omoară pe una din vechile ei partenere, pe Vernita Green (Vivica A. Fox). Acest incident are loc în fața fiicei tinere a lui Vernita, pe nume Nikki.
Iar personajul lui Uma Thurman spune: „Când crești, dacă vei simțiți în continuare că vrei să te răzbuni, o să te aștept.”  Această scenă, a fost o indicaţie subtilă a ceea ce s-ar putea întâmpla într-o continuare viitoare.
Iar în anul 2004, Tarantino, a spus că acesta ar putea fi subiectul unei continuări.

Quentin Tarantino şi Uma ThurmanTotuși, în 2012, Tarantino a declarat: „Nu știu dacă va fi vreodată un Kill Bill Vol. 3. Vom vedea, probabil, că nu.”
Apoi, în 2016, Tarantino le-a spus celor de la Variety: „Să nu fiţi surprinşi dacă Mireasa îşi va mai face o apariție înainte ca totul să fie terminat.”

Ce putem deduce din toate astea? Cea mai bună presupunere este că Tarantino, are o grămadă de idei pentru o continuare, şi nu este în întregime împotriva ideii. Dar, văzând cât este de ocupat, probabil că nu va ajunge vreodată să facă o continuare.  În plus, se pare că mai are doar un singur film înainte de a se retrage și există o șansă bună ca acesta să fie un film Star Trek.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.