Trailer STAR TREK: PICARD Căpitanul Legendar La Limitele Unei Noi Frontiere Spaţiale

Trailer STAR TREK: PICARD Căpitanul Legendar La Limitele Unei Noi Frontiere Spaţiale

Trailer STAR TREK: PICARD Căpitanul Legendar La Limitele Unei Noi Frontiere Spaţiale în noul serial, o aventură prin universul creat de Gene Roddenberry.

Cei de la CBS All Access, au lansat primul trailer complet pentru noul serial Star Trek: Picard.
O peliculă ce îl va avea în rolul principal pe Patrick Stewart, în rolul căpitanului Jean-Luc Picard, rol ce l-a interpretat timp de șapte sezoane în serialul Star Trek: The Next Generation, precum și în filmul Star Trek: Generations, Star Trek: First Contact, Star Trek: Insurrection şi Star Trek: Nemesis.

Trailerul a fost lansat la panoul special al serialului de la convenţia Comic-Con, unde compania a dezvăluit că şi ceilalți actori ai serialului The Next Generation, adică Brent Spiner, Jonathan Frakes, Marina Sirtis și Jonathan Del Arco, vor avea roluri majore în noul serial.În timp ce lumea a aşteptat cu mult scepticism acest serial, se pare că producătorii executivi Alex Kurtzman și Akiva Goldsman, chiar vor să ne uimească de-a binelea.  Probabil ar fi fost mult mai extraordinar dacă ar fi fost o continuare a serialului The Next Geeration, dar, se pare că iubirea fanilor pentru personajul Picard, a învins până la urmă. Să nu mai zicem că studioul a riscat aici destul de mult. Cu excepția filmului First Contact, niciunul dintre filmele Star Trek din seria The Next Generation, nu a realizat aproximativ nimic îndrăzneț în materie de scenariu.

În acest serial, îl regăsim pe Căpitanul Picard, forţat să iasă din retragerea din Flota Stelară, pentru a colabora cu un nou echipaj în încercarea sa de a găsi un răspuns pentru anumite situaţii din viața petrecută ca Căpitan în Flota Stelară.
Serialul este nou, are un aspect deosebit şi este diferit faţă de tot ceea ce s-a făcut până acum în universul Star Trek.

Star Trek: Picard PosterÎn serialul CBS, mai joacă Alison Pill, Michelle Hurd, Evan Evagora, Isa Briones, Santiago Cabrera și Harry Treadaway.

Star Trek: Picard, are premiere la începutul anului 2020.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.