Trailerul ZOMBIELAND 2: DOUBLE TAP Aduce Înapoi Haosul Comic Şi Noi Zombi

Trailerul ZOMBIELAND 2: DOUBLE TAP Aduce Înapoi Haosul Comic Şi Noi Zombi

Trailerul ZOMBIELAND 2: DOUBLE TAP Aduce Înapoi Haosul Comic Şi Noi Zombi ce trebuie măcelăriţi de cei patru eroi principali ai comediei.

Au trecut 10 ani de când filmul Zombieland s-a lansat la cinema, dezlănțuind o apocalipsă zombi cu care se confruntau Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone și Abigail Breslin.

De atunci distincțiile adunate de distribuţie au crescut considerabil.
Woody Harrelson și Abigail Breslin, au fost deja nominalizați la Oscar, iar acum Jesse Eisenberg, are o nominalizare la Oscar, iar Emma Stone, are o victorie la Oscar.

Iar trailerul pentru continuarea Zombieland: Double Tap, nu risipește timp pentru a ne arăta cât de ridicol este faptul că toate aceste star-uri apreciate sunt din nou împreună pentru a face față hoardelor de zombi.
Dacă credeați că măreţia Casei Albe, a scăpat de această hoardă, așteptați până când veți vedea trailerul.
Gaşca de vânători zombi, ajunge în Washington și se mută imediat în reședința președintelui, bucurându-se de tot luxul.Totuși, acesta este doar începutul, deoarece gaşca decide să se întoarcă din nou la drum, întâlnindu-se cu câteva personaje noi de-a lungul drumului, incluzând o blondă interpretată de Zoey Deutch, care pare să creeze o tensiune între Columb (Jesse Eisenberg) și Wichita (Emma Stone).   Între timp, Little Rock (Abigail Breslin), se aventurează singură și întâlnește un băiat drăguț numit Berkeley (Avan Jogia).
În plus, personajul interpretat de Rosario Dawson, se pare că va fi perechea perfectă pentru personajul Tallahassee, interpretat de Woody Harrelson.

Pentru o continuare care vine atât de târziu după premiera filmului original, filmul pare că nu a pierdut nimic din umorul primului film.  Şi chiar arată ca un film pe care trebuie să îl vezi. Poate că promisiunea „unor noi tipuri de zombi care au evoluat” va agita formula suficient pentru a face filmul distractiv.


La zece ani după ce Zombieland, a devenit un film de succes și un clasic, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin și Emma Stone, s-e reunesc sub conducerea regizorului Ruben Fleischer (Venom) și a scenariştilor originali, Rhett Reese și Paul Wernick, pentru o nouă rundă de Zombieland 2: Double Tap.
Având scenariul conceput de Rhett Reese și Paul Wernick, alături de Dave Callaham, filmul ne conduce prin haosul comic care se întinde de la Casa Albă până în inima Americii, unde acești patru ucigași trebuie să se confrunte cu multe tipuri noi de zombi ce au evoluat, precum și câțiva supraviețuitori umani noi. Dar, mai presus de toate, trebuie să se confrunte cu necazurile din ce în ce mai ciudate ale propriei familii improvizate.

Zombieland: Double Tap, ajunge în cinematografe 18 Octombrie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.