E OFICIAL: Vom Vedea MATRIX 4 Cu Keanu REEVES Şi CARRIE-ANNE MOSS

E OFICIAL: Vom Vedea MATRIX 4 Cu Keanu REEVES Şi CARRIE-ANNE MOSS

E OFICIAL: Vom Vedea MATRIX 4 Cu Keanu REEVES Şi CARRIE-ANNE MOSS sub indicaţiile regizorale ale lui Lana Wachowski şi probabil toată distribuţia originală.

Pregătește-te să ajungi din nou în Matrice.
Se presupunea că cei de la Warner Bros. intenționau să repornească franciza The Matrix.
În 2017, oficiali au declarat că s-ar putea ca un reboot al francizei să fie în lucru.
În luna mai anul trecut, regizorul Chad Stahleski, care a realizat toate cascadoriile pentru filmul The Matrix, a declarat că Lana și Lilly Wachowski, sunt implicaţi într-o a patra parte a francizei, „ipotetic” vorbind. Totuşi, se pare că a fost puțin mai mult decât un scenariu „ipotetic”, deoarece The Matrix 4, este pe punctul de a deveni realitate. Lana Wachowski, urmează să scrie și să regizeze un al patrulea film din lumea The Matrix, film în care vor reveni Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și majoritatea actorilor care au făcut parte din distribuţia originală.The Matrix (1999) - Neo, Trinity, Morpheus
Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures vor produce și vor distribui filmul la nivel global.
Președintele Warner Bros. Picture Group, Toby Emmerich, a făcut anunțul oficial chiar ieri:
– „Nu am putea fi mai încântați să reintrăm în „Matrice” alături de Lana”, a declarat Emmerich.
„Lana este o adevărata vizionară – o creatoare unică și originală și suntem încântați că va scrie, va regiza și va produce acest nou capitol din universul The Matrix.”
Pe lângă Lana Wachowski, scenariul a fost co-scris și de Aleksander Hemon și David Mitchell.
Lana Wachowski va produce Matrix 4, alături de Grant Hill, iar surse apropiate regizorului susțin că filmul este pregătit să înceapă producția la începutul anului 2020.

Cele trei filme anterioare The Matrix, Matrix Reloaded și Matrix Revolution, au câștigat cumulativ mai mult de 1,6 miliarde de dolari la boxoffice-ul global.  Toate trei filme au fost scrise și regizate de Lana și sora ei, Lilly, și au avut fiecare în parte o distribuţie de excepţie, dar în primul rând pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss.
– „Multe din ideile pe care Lilly și eu le-am explorat acum 20 de ani despre realitatea noastră sunt și mai relevante acum. Sunt foarte fericită să pot readuce aceste personaje înapoi în viața mea și sunt recunoscătoare că mi se acordă o altă șansă de a lucra cu prietenii mei.”, a declarat ieri Lana Wachowski.

The Matrix (1999)Între timp, primul film The Matrix, va reveni în cinematografe anul acesta pentru a sărbătorii 20 de ani de la lansarea sa, o sărbătoare ce este marcată de proiecții speciale în anumite locații din SUA, începând cu 30 august.
Suntem foarte nerăbdători să auzim ideile regizoarei, dar, suntem curioşi cum vor reveni cele două personaje principale.  Neo și Trinity au murit în The Matrix RevolutionsTrinity, a fost rănită mortal atunci când nava lor s-a prăbușit în Oraşul Maşinilor, iar Neo, a cedat după ce rănile sale erau prea grave, asta după ce l-a învins pe agentul Smith în Matrix.

Desigur, The Matrix, este lumea surorilor Wachowski și pot face orice doresc în această realitate, chiar dacă asta înseamnă să readucă aceste două personaje înapoi la realitate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.