Noul Trailer TEMINATOR: DARK FATE Ne Tachinează Cu Un Hibrid Uman

Noul Trailer TEMINATOR: DARK FATE Ne Tachinează Cu Un Hibrid Uman

Noul Trailer TEMINATOR: DARK FATE Ne Tachinează Cu Un Hibrid Uman ce protejează o fiinţă de furia unui nou Terminator fioros.

Linda Hamilton (Sarah Connor) și Arnold Schwarzenegger (T-800), revin la rolurile care i-au consacrat, în filmul Terminator: Dark Fate, regizat de Tim Miller (Deadpool) și produs de cineastul vizionar James Cameron și David Ellison. Cu o acţiune plasată după evenimentele din filmul Terminator 2: Judgment Day, în filmul Terminator: Dark Fate, mai joacă și Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna și Diego Boneta.
Dark Fate, marchează cel de-al treilea rol din franciza Terminator pentru actriţa Linda Hamilton, plus o apariție vocală în Terminator Salvation, în rolul personajului Sarah Connor, și a șasea apariție a lui Arnold Schwarzenegger, în rolul Terminatorului devenit erou terorist pentru rebeliunea împotriva mașinilor. Totuși, dacă încă nu ştiaţi, acest film va ignora toată acţiunea de după al doilea film și va plasa povestea după filmul Terminator 2: Judgment Day, regizat de James Cameron.

După cum vă spuneam şi anterior, Gabriel Luna, interpretează rolul unui nou Terminator. Implicarea lui James Cameron, ne dă speranţe mari, dar nu trebuie să uităm că el este pe genericul filmului în calitate de producător, conducând o poveste care este regizată de Tim Miller, cel care a condus anterior filmul Deadpool.De fapt, Terminator: Dark Fate, marchează primul film de debut al lui Tim Miller de la Deadpool încoace, după ce părăsit regia filmului Deadpool 2, din cauza unor diferențele creative.  Unele puncte din poveste, se îndreaptă spre mitologia filmului original, aceea a unui asasin de metal care călătorește înapoi în timp pentru a o elimina pe Sarah Connor, astfel încât John Connor, liderul rebeliunii umane, să nu se nască niciodată. De data aceasta, însă, echipa anti-Terminator, o protejează pe Dani Ramos de o teroare cu totul nouă, interpretată de Gabriel Luna.

Noul trailer, este de fapt destul de grozav și atinge tonul perfect pentru un film Terminator.
Este suficient de diferit pentru a nu părea că este un reboot.
MacKenzie Davis, este destul de interesantă în rolul unui protector, un fel de nou „Kyle Reese” personaj ce este de fapt un „om îmbunătățit”. Dar, persoana pe care trebuie să o protejeze, nu pare să aibă niciun fel de legătura cu Sarah Connors. Totuşi, există câteva legături frumoase din franciză în ansamblu, inclusiv o reinterpretare drăguţă pentru replica „I’ll Be Back”. De asemenea, suntem foarte curioşi să vedem cum se dezvoltă relația dintre Sarah Connor și personajul lui Arnold Schwarzenegger.

Terminator: Dark Fate, este programat să ajungă în cinematografe pe 1 Noiembrie 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.