Noul Trailer JOKER Îl Plasează Pe Joaquin Phoenix În Rolul Clovnului Criminal

Noul Trailer JOKER Îl Plasează Pe Joaquin Phoenix În Rolul Clovnului Criminal

Noul Trailer JOKER Îl Plasează Pe Joaquin Phoenix În Rolul Clovnului Criminal cu o poveste despre originile iconicului răufăcător.

Comediantul ratat Arthur Fleck, este ignorat de societate şi începe o disensiune lentă în nebunie, pe măsură ce se transformă criminalul cunoscut sub numele de Joker.
Joaquin Phoenix, va fi cel ce râde la urmă în noul trailer Joker. Așteptatul film cu direcţie de anti-benzi desenate, al regizorului Todd Phillips, îl scoate pe Prințul Criminal din orice continuitate nebună existentă în prezent în filmele bazate pe Universul DC și îl lasă liber în propria sa poveste. În loc să încerce să realizeze un filmul standard inspirat de supereroi, Todd Phillips, este în căutarea a ceva puternic influențat de munca lui Martin Scorsese în filmul Taxi Driver, prin The King Of Comedy.

În multe feluri, Joker, pare a fi oarecum reconfortant.
Suntem cu toţii prinşi într-o lume plină de universuri cinematografice ce se ridică în jurul proprietăților inspirate de benzile desenate, încât perspectiva unei povești de sine stătătoare, este chiar unică. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la modul în care această poveste s-ar putea lega de exemplu de Shazam! sau de Aquaman sau de orice alt film inspirat de Universul DC.
Joker, este o poveste complet independentă și, pentru asta, suntem încântaţi să vedem filmul.De asemenea, distribuția filmului ar trebui să încânte orice cinefil.
Joaquin Phoenix, este unul dintre cei mai buni actori care lucrează în acest moment în industrie. Indiferent de cum se dovedește a fi filmul Joker, performanța lui va fi memorabilă. Iar dacă asta nu ar fi suficient, Joaquin, este înconjurat de niște oameni super talentați: Robert De Niro, Zazie Beetz și Frances Conroy.
Iar cadrele lansate până acum, sunt cu siguranță ispititoare.

Lawrence Sher, este cel ce se ocupă de cinematografia filmului, şi are grijă ca fiecare cadru să pară o realizare măreaţă. Este clar că imaginea filmului arată mult diferit față de celelalte filme adaptate după benzi desenate. Joker, va rula pentru prima dată la Festivalul De Film de la Veneția, apoi la TIFF și de asemenea, la Festivalul de Film de la New York. Acesta este de obicei un semn că studioul are multă încredere în produsul lor. Dar asta nu-nseamnă că Joker este un succes garantat.

Filmul va avea premiera la Festivalul De Film De La Veneția la sfârșitul lunii. După festival, Joker, ajunge în cinematografe pe 4 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.