JURASSIC WORLD 3 Readuce 3 Din Actorii Filmului Original În Roluri Cheie

JURASSIC WORLD 3 Readuce 3 Din Actorii Filmului Original În Roluri Cheie

JURASSIC WORLD 3 Readuce 3 Din Actorii Filmului Original În Roluri Cheie cu promisiunea că vor avea roluri extinse în filmul al treilea.

Regizorul Colin Trevorrow, a găsit o modalitate de a readuce înapoi în viitorul film, trei din actori distribuției filmului original Jurassic Park, întrucât regizorul a anunțat că Laura Dern, Sam Neill și Jeff Goldblum, urmează să își reia rolurile iconice în Jurassic World 3. Nu numai că Dern, Neill și Goldblum se vor întoarce, dar vor avea roluri importante în această continuarea. În timp ce Jeff Goldblum, a mai apărut într-un rol redus în Jurassic World: Fallen Kingdom, Laura Dern, a revenit la franciză doar pentru un scurt cameo în Jurassic Park III.  Popularitatea actriţei a crescut între timp, iar publicul va fi cu siguranță încântat de revenirea doctorului Ellie Sattler.Laura Dern, Sam Neill şi Jeff Goldblum
Detaliile despre intriga filmului Jurassic World 3, rămân încă necunoscute, dar ştim că Colin Trevorrow, va regiza și co-scrie scenariul, alături de Emily Carmichael. La finalul ultimului film, o licitație de dinozauri a mers greșit şi a devenit puţin îngrozitoare, iar dinozaurii păstrați în conac, au fost dezlănțuiți în lume de o fetiță clonă care simțea o înrudire cu animalele.

Regizorul Colin Trevorrow, a lansat recent scurtmetrajul Battle At Big Rock, care ne arată ce se întâmplă în lume la un an după Jurassic World: Fallen Kingdom și ne prezintă cum dinozaurii care trăiesc în lumea noastră, duc o luptă pentru supraviețuire.
Rămâne de văzut dacă capitolul final al trilogiei Jurassic World, urmează sau nu această idee.
Cel puțin vom avea parte de trioul de actori din primul film Jurassic Park.

Laura Dern, Sam Neill şi Jeff Goldblum - Jurassic Park (1993)
Universal Pictures și Amblin Entertainment, prezintă al treilea film al francizei Jurassic World, unde publicul de toate vârstele se aventurează într-o nouă eră unde dinozaurii și omenirea trebuie să învețe să coexiste.
Dinozaurii trăiesc din nou și nu vor trăi doar în Jurassic World.
Şi cum era de aşteptat, Steven Spielberg rămâne producător executiv al filmului.

Jurassic World 3, ajunge în cinematografe pe 11 Iunie 2021.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.