Noul Trailer FROZEN 2 Trimite Toată Gaşca Într-o Aventură Periculoasă

Noul Trailer FROZEN 2 Trimite Toată Gaşca Într-o Aventură Periculoasă

Noul Trailer FROZEN 2 Trimite Toată Gaşca Într-o Aventură Periculoasă pentru a afla de ce s-a născut Elsa cu puteri magice.

Cei de la Disney, au lansat noul trailer pentru mult-aşteptata producţie Frozen 2, oferindu-ne o privire mai completă asupra subiectului filmului animat. Succesul din 2013, Frozen, nu numai că a prezentat povestea fantastică a celor două surorii Anna și Elsa din Arendelle, ci a introdus un fenomen global cu melodia de neuitat „Let It Go”.

Gaşca hazlie din primul film, revine în această continuare, care le găsește pe cele două surori descoperind adevăruri despre trecutul lor.   Povestea va aprofunda şi modul în care Elsa și-a obținut puterile și misterul din spatele dispariției părinților lor.   Și probabil ar trebui să ştiţi că această continuare nu a fost grăbită deloc, co-scriitoarea şi co-regizarea Jennifer Lee, a petrecut ani buni dezvoltând subiectul filmului animat, reeditând povestea de nenumărate ori, până în momentul în care povestea a devenit una demnă de spus.Acest trailer arată foarte bine. Frozen 2, pare un film de fantastic de aventură.   În plus, trailerul nu dezvăluie cu adevărat multe despre tema filmului. Legătura dintre cele două surori, deţine un rol principal în această continuare şi suntem siguri că copii sunt peste măsură de curioşi să vadă ce minunăţii mai ascunde producţia Frozen 2. Și, bineînțeles, există melodii ce ar putea ajunge să fie un hit complet pentru copii și chiar şi pentru părinții lor.
Frozen 2, probabil va răspunde la multe întrebări arzătoare pentru copii.
Dar cea mai importantă este: de ce s-a născut Elsa cu puteri magice?
Răspunsul la această întrebare, o cheamă pe Elsa și îi amenință regatul.
Împreună cu Anna, Kristoff, Olaf și Sven, ea va porni într-o călătorie periculoasă, dar remarcabilă.

Frozen 2 Poster
Filmul are parte de aportul vocilor actorilor Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff și Josh Gad.
Jennifer Lee şi Chris Buck, au regizat filmul animat după un scenariu de Jennifer Lee și Allison Schroeder.

Frozen 2, urmează să ajungă în cinematografe pe 22 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.