Primul Trailer BAD BOYS FOR LIFE Îi Reuneşte Pe WILL SMITH Şi MARTIN LAWRENCE

Primul Trailer BAD BOYS FOR LIFE Îi Reuneşte Pe WILL SMITH Şi MARTIN LAWRENCE în al treilea film al faimoasei francize plină de acţiune şi umor.

Confirmat încă din anul 2015, al treilea film al francizei îi aduce înapoi pe băieții răi, Mike Lowrey (Will Smith) și Marcus Burnett (Martin Lawrence), pentru o ultimă aventură plină de acţiune în mult așteptatul film Bad Boys For Life.  Primul trailer oficial pentru filmul celor de la Sony este aici pentru a confirma că cei doi detectivi se întorc şi nu pot fi opriți.

Detectivul Mike Lowrey, continuă să călătorească cu mașini scumpe, iar Marcus Burnett, este încă în mod evident, un om de familie. În schimb căpitanul Howard, a rămas acelaşi ofiţer frustrat şi supărat pe cuplul nostru de detectivi.   Deşi se pare că nimic nu s-a schimbat cu adevărat, oricare ar fi motivul pentru care cei doi parteneri se întorc pe marele ecran, chiar nu mai contează.   Dacă fanii vor să-i vadă pe Will Smith și Martin Lawrence din nou împreună într-un nou film, pentru noi este un motiv suficient de bun pentru a merge la cinematograf.Deşi primul trailer nu dezvăluie prea multe detalii din intriga filmului, cadrele fantastice, ce par să dezlănţuie o nostalgie în inimile noastre, sunt pline de acţiune şi de replici, ce doar cei doi actori ar putea să le exemplifice, mai ales atunci când e vorba de situaţii stânjenitoare.

Evident, cei doi regizori ai filmului, Adil El Arbi şi Bilall Fallah, încearcă oarecum, să copieze stilul filmelor anterioare, ce au fost realizate de regizorul Michael Bay. Deşi se vede de la o poştă că nu mai este stilul explozibil al regizorului Michael Bay, primul trailer pare să aibă un farmec aparte ce acaparează prin umor sarcastic şi acţiune credibilă. Să sperăm că şi filmul integral, va avea acelaşi farmec atunci când va ajunge în cinematografe. Asta pentru că trailere fantastice, care să prezinte un film prost, am mai văzut cu toţi.

Bad Boys For Life - Will Smith
Bad Boys For Life, este regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, după un scenariu conceput de Joe Carnahan și Chris Bremner și o poveste de Peter Craig.
Actorii Will Smith și Martin Lawrence, se întorc la rolurile celor doi detectivi, alături de Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo , Nicky Jam și Joe Pantoliano.

Bad Boys For Life, va ajunge în cinematografe pe data de 17 Ianuarie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.