JADA PINKETT SMITH Va Reveni La Rolul Niobe În MATRIX 4

JADA PINKETT SMITH Va Reveni La Rolul Niobe În MATRIX 4

JADA PINKETT SMITH Va Reveni La Rolul Niobe În MATRIX 4, o membră a Rezistenței împotriva maşinilor și Căpitanul navei Logos.

Distribuția pentru anticipatul film Matrix 4, continuă să se extindă.
Ieri, s-a aflat că actorul Neil Patrick Harris, face parte din distribuţia viitorului film Matrix 4.
Astăzi aflăm că Jada Pinkett Smith, se va întoarce să interpreteze din nou personajul Niobe. Jada, s-a alăturat francizei în filmele The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions, preluând atunci rolul lui Niobe, o membră a Rezistenței și căpitanul atât al navei Logos, cât și al navei Logos II.

La vremea respectivă, personajul interpretat de Jada, a jucat un rol crucial în jocul video Enter the Matrix, pe vremea când fraţii Wachowski, încercau ceva incredibil de ambițios cu povestea lor.   Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse în proiecte precum Enter The Matrix și The Animatrix, trilogia Matrix în ansamblu, nu a fost succesul aşteptat, întrucât cei doi Wachowski, nu au reușit să egaleze grandoarea ideilor lor cu povestea mitică ce a făcut din primul film The Matrix, o peliculă originală şi o combinație puternică de cinematografie.Jada Pinkett Smith în rolul Niobe din The Matrix Reloaded (2003)
Și totuși, a trecut destul timp și sentimentele rele au încetat, iar mai nou, fanii francizei par dornici să se întoarcă în lumea Matricei, în special pentru că unul din cei doi regizori, şi mai exact Lana Wachowski, va conduce toată această nebunie nouă. Iar alături de Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, cei doi actori care vor reveni la rolurile Neo și Trinity, totul sună bine pentru început. Nu există detalii cu privire la ce anume va face personajul Niobe în film, sau la dimensiunea reală a oricărui rol.

Matrix 4, este încă învăluit în mister iar povestea este, deocamdată, ţinută secret. Probabil ce încântă şi mai mult fanii trilogiei, este faptul că personajele Neo și Trinity, au murit aparent la finalul filmului The Matrix Revolutions. Este oare posibilă o repornire a Matricei, mai ales că zvonurile recente îl plasează pe actorul Yahya Abdul-Mateen II, în rolul unui tânăr Morpheus?! Sau este aceasta o încercare de a găsi o concluzie mai bună pentru toată trilogia?

Neo: The Matrix (1999)
Avem unele îndoieli că este cea din urmă, întrucât realizarea filmelor Matrix, a fost întotdeauna marcată de ambiția celor doi regizori de a egala primul film.

Cea mai sigură presupunere este că Lana Wachowski, va realiza ceva mare şi îndrăzneț, dar suntem siguri că şi ceva foarte controversat.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.