Noul Trailer STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER Ne Tachinează Cu O Concluzie Epică

Noul Trailer STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER Ne Tachinează Cu O Concluzie Epică

Noul Trailer STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER Ne Tachinează Cu O Concluzie Epică şi câteva surprize fantastice pentru fanii seriei.

Al treilea și ultimul capitol al trilogiei care a început în 2015 cu filmul regizorului J.J. Abrams, The Force Awakens și a continuat cu The Last Jedi în 2017, ajunge la o concluzie finală.

J.J. Abrams, se întoarce să regizeze ultimul film al noii trilogii, după un scenariu pe care l-a scris câştigătorul unui premiului Oscar, Chris Terrio.În ceea ce privește distribuţia filmului, Carrie Fisher, va apărea în film prin intermediul cadrelor realizate deja pentru The Last Jedi, iar Mark Hammill,  va interpreta o versiune a unei fantome a lui Luke Skywalker.   Billy Dee Williams, îl va interpreta din nou pe Lando Calrissian pentru prima dată din 1983 și Ian McDiarmid este din nou împăratul Palpatine.

Adevărul e că ne așteptam la mai multe de la acest trailer final pentru întreaga sagă Skywalker.  A fost o călătorie lungă şi anevoioasă, agitată, dar în cele din urmă fantastică.  Totuşi, vorbim aici de finalul unei noi trilogii, care, de bine de rău a fost realizată la un nivel masiv. Trailerul în sine, prezintă câteva surprize pentru fanii seriei.  Există lupte cu săbiile laser, şi momente în care Rey și Kylo Ren, încearcă să distrugă ceva.   Dar, în acelaşi timp vedem şi Distugatoare Imperiale care se ridică din ocean, sfidând toate cunoştinţele noastre despre armele Imperiale.  Ca să nu mai zicem de acei cai spațiali.Totul concluzionează cu replicile lui Luke și Leia care spun „Forța va fi cu tine… întotdeauna”.

Star Wars: Rise of the Rise Of Skywalker, va fi cel mai lung film din toată saga, având o lungime de 2 ore și 35 de minute. Biletele pentru cinematografe, s-au pus în vânzare imediat după lansarea oficială a trailerului şi din câte se pare, vânzările au înregistrat deja recorduri.

Odată cu lansarea trailerului, cei de la Lucasfilm, au lansat şi un poster nou ce ne oferă aspecte stilizate asupra noului personaj al lui Keri Russell, pe nume Zorii Bliss, dar şi personajul interpretat de Naomi Ackie, Jannah.

Poster Star Wars: The Rise Of Skywalker
Distribuția din Star Wars: The Rise Of Skywalker, este ancorată de actorii trilogiei originale Mark Hamill, Anthony Daniels și Billy Dee Williams.   Regretata actriţă Carrie Fisher, apare postum, folosind materialele filmate în The Force Awakens. De asemenea, se întorc actorii John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo și Billie Lourd, împreună cu noile achiziţii Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith și Dominic Monaghan.

Și da, legendarul John Williams, se întoarce încă o dată pentru a compune coloana sonoră a filmului.

Star Wars: The Rise Of Skywalker, ajunge în cinematografe pe 20 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.