Primul Trailer DOLITTLE Îl Găsește Pe Robert Downey Jr. Vorbind Cu Animalele

Primul Trailer DOLITTLE Îl Găsește Pe Robert Downey Jr. Vorbind Cu Animalele

Primul Trailer DOLITTLE Îl Găsește Pe Robert Downey Jr. Vorbind Cu Animalele într-o călătorie specială plină de făpturi minunate şi adversarii uitaţi.

În cele din urmă, Universal Pictures a lansat primul trailer pentru filmul Dolittle.
Robert Downey Jr., este la primul său rol principal de la ieșirea din Universul Cinematic Marvel, unde l-a interpretat pe Tony Stark, aka Iron Man, și acesta este primul său rol după filmul din 2014, The Judge.

Filmul Dolittle, este descris ca o reimaginare a poveștii clasice ce va spune povestea unui medic veterinar ce locuiește în Anglia victoriană, care descoperă că poate vorbi cu animalele. După descoperirea darului său, bunul doctor Dolittle (Robert Downey Jr.) își propune să-și folosească puterea în bine pentru a căuta peste tot în lume un medicament ce să o ajute pe tânăra regină Victoria (Jessie Buckley), să se recupereze după o boală gravă, în timp ce încearcă să-şi păstreze secretă capacitatea de a vorbi cu animalele.

În această călătorie fantastică, Doctorul Dolittle, este însoţit de un tânăr ucenic și o grămadă de animale, inclusiv o gorilă neliniștită, o rață entuziastă, un duo zgomotos format dintr-un struț cinic și un urs polar, precum și un papagal capricios, care este cel mai de încredere consilier al lui Dolittle.Această cea mai recentă adaptare a poveștii Doctorului Dolittle, este în lucru de multă vreme.
Proiectul a fost anunțat în martie 2017, dar, filmul s-a confruntat cu unele neplăceri creative.
Zvonurile au apărut din nou în aprilie 2019, când filmul, a trebuit să fie supus unor prelucrări masive, inclusiv câteva re-filmări, cu îngrijorări mari din partea celor de la Universal Pictures, care a cheltuit peste 175 de milioane de dolari pentru această producţie, înainte de comercializare și distribuție.

Filmul Dolittle, este regizat de Stephen Gaghan (Syriana), care a și co-scris scenariul.

Poster Dolittle (Robert Downey Jr.)
În film mai joacă Antonio Banders și Emma Thompson, dar filmul mai are parte de vocile starurilor Tom Holland, Ralph Fiennes, John Cena, Selena Gomez, Rami Malek, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Marion Cotillard, Craig Robinson și Michael Sheen.

Dolittle ajunge în cinematografe pe 17 Ianuarie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.