Primul Trailer JUNGLE CRUISE: Dwayne Johnson și Emily Blunt Caută Arborele Vieții

Primul Trailer JUNGLE CRUISE: Dwayne Johnson și Emily Blunt Caută Arborele Vieții

Primul Trailer JUNGLE CRUISE: Dwayne Johnson și Emily Blunt Caută Arborele Vieții în filmul de aventură inspirat din parcul tematic Disney cu acelaşi nume.

Cea mai recentă încercare a celor de la Disney de a transforma unul dintre parcurile sale tematice într-o aventură de tip blockbuster, are parte de primul trailer.

Şi cum aproape orice film ce încearcă să revitalizeze ceva din trecut, îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson, filmul Jungle Cruise îl are în rolul principal pe „The Rock”, care este însărcinat să se ocupe de îndatoririle căpitanului vaporului cu aburi. Dwayne Johnson, este responsabil de transportul unei cercetătoare bogată pe nume Lily Houghton (Emily Blunt) și a fratelui ei McGregor (Jack Whitehall), într-o călătorie plină de pericole, unde trebuie să găsească un copac magic în mijlocul junglei Amazoniei.

La prezentarea Disney D23, atât Dwayne Johnson cât și Emily Blunt, şi-au prezentat personajele din film într-o lumină favorabilă. Filmările, pe care actorii le-au confirmat prin diferite postări pe Instagram şi Twitter, au dat naștere unor vibrații bune din partea publicului care a egalat filmul Jungle Cruise cu asemănări izbitoare între cuplul actual din film şi filme precum Mummy cu Brendan Fraser şi Rachel Weisz, dar și clasici precum Romancing The Stone cu Michael Douglas şi Kathleen Turner.Acele vibrații pozitive, sunt prezente şi în primul clip al filmului, dar, cei de la Disney, poziționează foarte mult această producţie, ca un film de aventură cu elemente supranaturale ce se prezintă ca o viitoare franciză în stilul Piraţilor Din Caraibe. Filmul a stârnit ceva interes din partea publicului larg, iar rolul lui Emily Blunt ca eroină, este foarte interesant. Totuşi, acest trailer este prea „îndesat” şi parcă ar încearcă să prezinte prea multă acţiune pe o durată de două minute.

Jungle Cruise, este primul efort regizoral al lui Collet-Serra, pentru un blockbuster. De fapt, regizorul a refuzat șansa de a regiza Suicide Squad 2, pentru Jungle Cruise, așa că, așteptam cu nerăbdare să vedem ce ne prezintă regizorul francez, după thrillerele The Commuter (2018) şi Non-Stop (2014). În plus faţă de toate astea, primul „teaser” al filmului, ce îl puteţi vedea mai jos, confirmă în mare parte că Dwayne Johnson și Emily Blunt, sunt extrem de fermecători.

În ceea ce privește parcul tematic cu acelaşi nume al celor de la Disney, există o mulțime asemănări pentru fanii Disney.  Aşadar, nu rămâne decât să ne întrebăm: va fi Jungle Cruise următoarea franciză mare pentru Disney?
Vom afla vara viitoare.

Jungle Cruise (2020) Poster
Jaume Collet-Serra, regizează filmul dintr-un scenariu conceput de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green.
Jack Whitehall, Paul Giamatti și Jesse Plemons, mai joacă alături de Dwayne Johnson, Emily Bllunt în Jungle Cruise.

Filmul ajunge în cinematografe pe 24 Iulie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.