Primul Trailer LOST IN SPACE SEZONUL 2: Familia Robinson Îşi Caută Robotul Pierdut

Primul Trailer LOST IN SPACE SEZONUL 2: Familia Robinson Îşi Caută Robotul Pierdut

Primul Trailer LOST IN SPACE SEZONUL 2: Familia Robinson Îşi Caută Robotul Pierdut şi trebuie să lucreze împreună pentru a se reuni cu ceilalți coloniști.

Netflix, i-a ținut în suspans pe fanii serialului Lost In Space, care așteptau să afle când se va întoarce cel de-al doilea sezon pentru o nouă aventură în spaţiu.  Însă, iată că primul trailer al serialului ne tachinează cu evenimente la care nu ne aşteptam.

La New York Comic Con, distribuția serialului Lost In Space, a anunțat că serialul SF de aventuri va reveni pentru al doilea sezon pe 24 Decembrie 2019. Alături de anunţarea datei oficiale de lansare, vine şi primul teaser trailer ce ne prezintă noile locații, noile animale sălbatice şi bineînţeles, noile amenințări.
Pe lângă toate astea, trailerul ne prezintă chiar și noul membru al distribuției.
Trailerul ne oferă o imagine a actorului JJ Feild, alături de confirmarea că va juca un rol consistent al personajului Ben Adler, șeful sistemelor avansate și al informațiilor artificiale.Lost In Space Sezonul 2
Există multe pericole și multe aventuri de experimentat pentru familia Robinson. Alături de Jupiter 2, nava rămasă pe o planetă oceanică misterioasă şi fără Robotul lor, Robinsonii, trebuie să lucreze împreună, alături de manipulatorul Dr. Smith și fermecătorul Don West, pentru a se întoarce pe baza Rezolut și pentru a se reuni cu ceilalți coloniști. Dar, află repede că nu totul este așa cum pare. O serie de noi amenințări incredibile și descoperiri neașteptate apar în timp ce caută robotul și trecerea în siguranță către Alpha Centauri.

Evident, nimic nu-i poate opri pentru a-și menține familia în siguranță. Supraviețuirea este o specialitate a familiei Robinson. Se pare că producătorii, au realizat peisaje memorabile, efecte vizuale măreţe și medii străine pentru familia Robinsons, dar încă o dată legătura dintre Will și Robotul său va fi în centrul atenţiei.
Misterul moralității Robotului, a fost una dintre cele mai persistente întrebări după primul sezon, așa că iată că Will își caut din nou prietenul de metal.Vedetele serialului sunt Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio și Parker Posey.
Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama și Burk Sharpless, sunt producători executivi al sezonului 2.

Lost In Space Sezonul 2, va reveni în exclusivitate pe Netflix din data de 24 Decembrie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.