Primul Trailer NO TIME TO DIE Dezvăluie Ultimul Rol Al Lui DANIEL CRAIG Ca James Bond

Primul Trailer NO TIME TO DIE Dezvăluie Ultimul Rol Al Lui DANIEL CRAIG Ca James Bond

Primul Trailer NO TIME TO DIE Dezvăluie Ultimul Rol Al Lui DANIEL CRAIG Ca James Bond în filmul cu numărul 25 al francizei.

Primul trailer pentru filmul cu numărul 25 al francizei Bond, intitulat No Time To Die, a fost lansat online, dezvăluind mult așteptata intrigă a ultimului film în care va juca Daniel Craig.

Cary Joji Fukunaga, a co-scris și a regizat noul film, după ce a preluat un scenariu conceput de regizorul Danny Boyle, care a fost atașat anterior la cârma filmului, dar care a părăsit proiectul din cauza unor diferențe creative.
La povestea din No Time To Die, au mai lucrat Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, câștigătorea unui Emmy, Phoebe Waller-Bridge și însuși Fukunaga.

Filmul îl aduce în prim plan pe câștigătorul unui Oscar, Rami Malek, pășind în rolul personajului negativ, în timp ce Lashana Lynch și Ana de Armas, se alătură unui ansamblu care include revenirea lui Léa Seydoux, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Christoph Waltz și Ralph Fiennes.Diferența dintre No Time To Die şi Skyfall, Spectre sau Quantum of Solace, este că însuși Bond, actorul Daniel Craig, susține că acesta va fi ultimul său film în care va interpreta personajul.
Şi nu ne rămâne decât să ne întrebăm dacă regizorul Fukunaga, i-a pregătit lui Daniel Craig un final măreţ.
Sau după cum sugerează titlul, James Bond nu are timp să moară?! Vom afla anul viitor.

În ceea ce privește trailerul, se întâmplă foarte multe. Acesta nu este un teaser, ci un trailer complet care ne arată câte ceva despre retragerea lui Bond, care este de scurtă durată. După ce un prieten mai vechi, îi cere ajutorul pentru o misiune mai complexă, James, se întâlneşte cu un nou agent (Lashana Lynch), şi află de existenţa unui nou personaj negativ.
Desigur, există şi legături mai vechi, conflictul cu Madeline Swan din filmul Spectre (Lea Seydoux ). Din punct de vedere vizual, filmul arată uimitor, așa cum s-ar aștepta cu un regizor ca Fukunaga la cârmă, dar în ceea ce privește povestea, suntem destul de curioşi să vedem ce se va întâmpla.

Dacă aceasta este ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul James Bond, cum vor producătorii să închidă acest capitol al francizei înainte de a angaja în mod inevitabil, pe cineva nou.
Există încă o mulțime de întrebări, dar deocamdată, No Time To Die, arată ca o perspectivă cinematografică intrigantă.

No Time To Die, ajunge în cinematografe pe 8 Aprilie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.