Primul Trailer WONDER WOMAN 2 Ne Poartă Înapoi În 1984

Primul Trailer WONDER WOMAN 2 Ne Poartă Înapoi În 1984

Primul Trailer WONDER WOMAN 2 Ne Poartă Înapoi În 1984 într-o nouă călătorie epică a lui Diana Prince alături de personajul dispărut Steve Trevor.

Continuarea filmului Wonder Woman, probabil cel mai apreciat film din Universul extins al celor de la DC, a lansat primul trailer.

Wonder Woman 1984, este regizat de Patty Jenkins, care se întoarce în franciză după regia primului film, cu o poveste de origine a personajului Wonder Woman, plasată în mijlocul acțiunii de după evenimentele din primul război mondial. După cum indică titlul, trecem cu mult peste sfârșitul secolului XX și anume în anii ’80.
Asta înseamnă că într-o întorsătură miraculoasă a sorții, Chris Pine se va întoarce la rolul Steve Trevor, care alături de Diana, se vor confrunta cu un nou dușman pe nume Cheetah, interpretat de Kristen Wiig.În distribuția filmului mai este inclus și starul serialului The Mandalorian, actorul Pedro Pascal, care va interpreta personajul enigmatic Max Lord. După luni și luni de așteptare cu doar câteva imagini lansate, fanii DC, au simțit că acest trailer nu va mai fi lansat vreodată, mai ales că cei de la Warner Bros. au evitat ediţia de anul acesta a convenţiei Comic-Con.  Iar acum, ne putem face în sfârşit o idee asupra a ceea ce ne putem aștepta de la noua călătorie epică a personajului Wonder Woman interpretat de Gal Gadot.

Nu există lucruri rele de spus despre trailer.  Definiția propoziţiei „plin de acțiune”, defineşte acest trailer pentru Wonder Woman 1984. Cascadorii bune, decoruri fantastice, explozii de culoare şi armurile strălucitoare, definesc imaginile bune din perioada acelor ani. Şi totuşi, introducerea personajului negativ, pare puţin confuză. Să sperăm că povestea lui Barbara Minerva, cea care va deveni personajul Cheetah, va fi o călătorie demnă de un adversar ca Diana Prince.

După ce regizoarea Patty Jenkins l-a numit pe Max Lord (Pedro Pascal), un „rege al informaticii” din aceea perioadă, toată lumea a rămas intrigată. Acum, după ce l-am văzut în trailer, se pare că personajul lui Pedro Pascal, pare mai mult decât un personaj negativ.   Și, în timp ce trailerul nu a dezvăluit pe deplin modul în care Steve (Chris Pine) se va întoarce, este plăcut să-l revedem din nou împreună cu Diana, care îl ajută să recupereze din timpul pierdut.

Wonder Woman 1984 ajunge în cinematografe pe 5 Iunie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.