Trailerul BLACK WIDOW Dezvăluie Secrete Din Viaţa Spioanei Interpretată De Scarlett Johansson

Trailerul BLACK WIDOW Dezvăluie Secrete Din Viaţa Spioanei Interpretată De Scarlett Johansson

Trailerul BLACK WIDOW Dezvăluie Secrete Din Viaţa Spioanei Interpretată De Scarlett Johansson, înainte de sacrificiul ei suprem din Avengers: Endgame.

Un film despre Natasha Romanoff în aventurile sale dintre filmele Civil War și Infinity War.

Studiourile Disney și Marvel au lansat primul trailer pentru filmul Black Widow, producţia prequel ce o prezintă pe Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), în propria aventură, înainte de sacrificiul ei suprem din Avengers: Endgame.

Cate Shortland, regizează filmul Marvel, după un scenariu conceput de Ned Benson și Jac Schaefer (The Hustle). Alături de Scarlett Johansson în distribuția filmului se află Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz și OT Fagbenle. Detaliile despre intriga filmului sunt încă destul de bine ţinute secret, dar, cei de la Marvel au confirmat că Florence Pugh va juca rolul Yelena Belova, un personaj care în cele din urmă adoptă titlul de Black Widow în benzile desenate, iar David Harbour (Hellboy), îl joacă pe Alexei, cunoscut ca şi The Red Guardian. Între timp, la Comic-Con 2019, s-a dezvăluit că Rachel Weisz va interpreta rolul Black Widow, deși acesta din urmă va fi rolul unui personaj ce a trecut de câteva ori prin ciclul de formare.Ştim că cei de la Marvel preferă să facă referinţă la personajul Black Widow ca şi cum ar fi unul din acei spioni internaţionali, dar, primele imagini reale cu Black Widow în acest trailer, ne tachinează cu un film care are urme de The Bourne Identity în el, păstrând totuși puţin umor, prin prezenţa personajului The Red Guardian, care ar putea salva puţin din seriozitatea filmului.

Este reconfortant să o vedem pe Scarlett Johansson revenind la rolul dinamic al personajului dau din franciza Avengers. Mai ale că propriul ei film, a fost mult timp în dezvoltare. Şi tocmai acest fapt ne face să ne gândim că este ultima apariţie a lui Natasha, în acest univers. Iar faptul că filmul Black Widow, are o poveste care este atât de concentrată pe viața ei, ne face să ne gândim la un final demn de personajul feminin.

Black Widow Poster
Ca o notă finală, se pare că atât regia, cât și coloana sonoră, vor fi două elemente marcante ale acestui film despre care vom vorbi mai în profunzime atunci când filmul se va lansa.  Ceea ce se vede în primul trailer, indică o viziune foarte puternică înclinată spre acţiune care arată aproape ca nimic altceva din Universul Marvel.

Producţia Black Widow, ajunge în cinematografe pe 1 Mai 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.