Partea Nevăzută A Premiilor OSCAR 2020: Vlog Din Spatele Gardurilor

Partea Nevăzută A Premiilor OSCAR 2020: Vlog Din Spatele Gardurilor

Partea Nevăzută A Premiilor OSCAR 2020: Vlog Din Spatele Gardurilor impunătoare de pe Hollywood Blvd, cu un cuplu de Români.

Există întotdeauna două feţe ale aceleiaşi monede. Asta probabil ar fi bucata de zicală ce defineşte orice eveniment. Şi tocmai ăsta este subiectul principal de astăzi.

Evident că în spatele covorului roşu de la decernarea premilor Oscar, al defilărilor somptuoase, al rochilor elegante şi al costumelor scumpe, există şi o parte nevăzută a lucrurilor. Mai ales atunci când e vorba de un eveniment ca decernarea premiilor Oscar. Poate că toate astea sunt puţin amplificate de situaţia politică din USA şi de obsesia americanilor pentru securitate.  Dar, un cinefil ce urmăreşte doar ceremonia grandioasă şi defilarea graţioasă de pe covorul roşu, nu îşi poate închipui cât de multe se întâmplă în spatele acestor lucruri.OSCAR 2020
Şi nu vorbim aici doar de lucrurile bune, adică zecile de oameni care se străduiesc ca ceremonia să decurgă fără incidente, ci chiar de faţa nevăzută a ceremoniei. Cea mai puţin cunoscută celor ce urmăresc ceremonia la tv.

Şi ca să ne ajute puţin să ne dăm seama de cum arată lucrurile în ziua decernărilor premiilor, avem un clip drăguţ cu nişte români ce se întâmplă să fie exact acolo unde trebuie, în ziua care trebuie.

HaiHui În Doi
În unul din clipurile canalului HaiHui În Doi, deţinut de un cuplu de români ce călătoreşte peste tot în lume, vedem cum ar arăta o plimbare pe celebrul bulevard din faţa Dolby Theatre, din Los Angeles, California, pentru un om normal ce nu are acces în controversata zonă pentru ceremonia faimoasă.

Şi ca atmosfera să fie completă, veţi vedea şi controlul riguros pe care forţele de ordine îl realizează pentru fiecare vehicul ce intră în zona celebrităţilor, dar şi protestatari ce îmbină politica actuală a USA, cu divertismentul.
Ca să nu mai zicem că totul se petrece în spatele unor garduri destul de impunătoare ce dau senzaţia de grădină zoologică pentru celebrităţi.

OSCAR 2020
Suntem siguri că pentru cinefilii ce nu au văzut niciodată cum arată lucrurile din spatele gardurilor, clipul este ceva cu totul neaşteptat. Important e că suntem purtaţi într-o atmosferă incomodă, o bucată din faţa nevăzută a premiilor Oscar. O nebunie confuză ce nu o vei vedea altundeva, decât acolo, în America.

Şi pe lângă toată nebunia oferită de cei doi români simpatici de la HaiHui În Doi, noi, cei ce doar urmărim totul din prisma unui spectator, putem măcar să ne străduim să recunoaştem unele din vedetele ce apar în acest clip, ca un simplu joc de cunoştinţă generală.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.