Primul Trailer FAST AND FURIOUS 9 Ne Poartă La Următorul Nivel De Acţiune

Primul Trailer FAST AND FURIOUS 9 Ne Poartă La Următorul Nivel De Acţiune

Primul Trailer FAST AND FURIOUS 9 Ne Poartă La Următorul Nivel De Acţiune şi ne tachinează cu întoarcerea unui personaj surpriză.

Fast And Furious, este una dintre puținele mega-francize, ce pot contesta dominanța celor de la Disney la box-office, iar cei de la Universal, sunt absolut siguri de produsul lor.

Și nu ne referim la faptul că Dom este plasat acum într-un rol de tată.  După ce şi-a extins acţiunea şi pe plan internațional cu succesul spinoff Hobbs And Shaw, de anul trecut şi a  intrat şi pe piața de streaming cu desenul animat Fast and Furious: Spy Racers, cei de la Universal, se pregătesc să lanseze următoarea bombă: FAST AND FURIOUS 9.

Filmul ce este intitulat oficial F9: The Fast Saga, titlu ce se încadrează perfect în linia oarecum confuză a titlurilor francizei, va relua firul evenimentelor din filmul anterior The Fate Of The Furious și îl aduce din nou în faţă pe regizorul filmului Tokyo Drift, Fast 5 şi Fast And Furious 6, Justin Lin.FAST AND FURIOUS 9: Vin Diesel Poster
Vara anului 2020, este momentul pentru lansarea celui de al nouălea capitol din The Fast Saga, care a rezistat timp de aproape două decenii și a câștigat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.

Regizat de Justin Lin, care a lucrat şi la cel de-al treilea, al cincilea și al șaselea capitol al seriei,  filmul F9: The Fast Saga, va readuce pe ecrane vechea distribuţie stabilă a francizei : Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron și Helen Mirren.

Şi pentru a înlocui rolul de personaj musculos lăsat vacant de Dwayne Johnson, producătorii îi integrează în echipa pe John Cena şi Michael Rooker.  Desigur, John Cena, va fi al patrulea luptător WWE apărut într-un film Fast And Furious, după Dwayne Johnson, Ronda Rousey în Furious 7 (2015) și vărul lui Dwayne Johnson, Joe Anoa’i, în Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

De data aceasta, John Cena, este plasat într-un rol cheie, mai exact în rolul fratelui lui Dominic Toretto, Jakob, care primește ajutor din partea personajului negativ anterior Cipher, interpretat de Charlize Theron.
Nu ştim exact povestea din trecut a celor doi, dar ştim sigur că va fi o confruntare pe cinste.
Poate ar mai trebui menţionat aici că din toate apariţiile surpriză ale francizei, cea a cântăreţei Cardi B în FAST AND FURIOUS 9, va fi cea mai interesantă de până acum.

Şi ca să ne uimească de tot, producătorii aduc înapoi un personaj ce se credea că a dispărut: Han.
Deşi toată lumea credea că personajul interpretat de Sung Kang, a murit în filmul Tokyo Drift şi a fost înmormântat în Furious Seven, el se întoarce în FAST AND FURIOUS 9, într-o postură încă neştiută.

F9:The Fast Saga, este produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend și Samantha Vincent.

A noua tranșă a francizei intitulată F9: The Fast Saga, ajunge în cinematografe începând cu data de 20 Mai.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.