Alte Victime Coronavirus: FAST AND FURIOUS 9 - MULAN Şi A QUIET PLACE II Îşi Întârzie Lansarea

Alte Victime Coronavirus: FAST AND FURIOUS 9 – MULAN Şi A QUIET PLACE II Îşi Întârzie Lansarea

Alte Victime Coronavirus: FAST AND FURIOUS 9 – MULAN Şi A QUIET PLACE II Îşi Întârzie Lansarea pentru a nu răspândi extinderea pandemiei globale.

Se pare că impactul virusului COVID-19 asupra Hollywood-ului, este abia la început.

Filmul celor de la Universal, Fast And Furious 9, devine cel mai recent proiect care îşi amâna data de lansare din cauza acestui virus.  Filmul, care urma să ajungă în cinematografe pe data de 22 Mai, va fi lansat de abia anul viitor pe data de 2 Aprilie. Urmând exemplul lui Fast And Furious 9 şi al celui de-al 25-lea film James Bond intitulat No Time To Die, cei de la Paramount, au ales să întârzie lansarea continuării A Quiet Place, precum și viitoarea sa comedie The Lovebirds cu Kumail Nanjiani și Issa Rae.Black Widow
În momentul de față, cei de la Disney încă intenționează să elibereze filmul Black Widow pe data de 1 Mai, deși data lansării poate fi modificată, având în vedere modul în care lucrurile evoluează la nivel mondial.

Mulan, unul din cele mai scumpe filme din istoria Disney, suferă şi el o amânare a lansării în cinematografe.
Un asemenea film necesită o lansare pompoasă. Totuşi, cei de la Disney, ar trebui să ia în considerare lansarea filmului The New Mutants, pe canalul de streaming Disney +.  Cel mai recent trailer a a fost vizionat de 35 de milioane de oameni într-o singură zi. Suntem siguri că mulţi cinefili plictisiți ar prefera să cheltuiască 5 dolari pentru a viziona acel film în confortul propriei case.Toate aceste ştiri noi despre virusul COVID-19, sunt tulburătoare şi ne fac sa ne gândim că nimeni nu este protejat de furia acestei pandemii.  Dar, este de înțeles că în urma răspândirii foarte rapide a virusului, trebuie luate toate precauţiile, indiferent de natura lor.

Întrucât locurile de divertisment rămân închise în unele ţării, unde o serie de evenimente majore au fost anulate sau amânate, precauţia autorităţilor este cea mai bună armă pentru a stopa răspândirea virusului.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.