Primele Cazuri De CoronaVirus La Hollywood: TOM HANKS Şi RITA WILSON

Primele Cazuri De CoronaVirus La Hollywood: TOM HANKS Şi RITA WILSON

Primele Cazuri De CoronaVirus La Hollywood: TOM HANKS Şi RITA WILSON s-au infectat în Australia unde filmează o producţie despre Elvis Presley.

Cuplul, care filmează în Australia pentru producţia regizorului Baz Luhrmann despre Elvis Presley, a declarat că au depistaţi ca fiind pozitivi pentru virusul COVID-19. Cuplul a anunțat acest lucru chiar ieri pe Instagram.

Câștigătorul a două primii Oscar, Tom Hanks, a postat ştirile despre starea sa pe contul de Instagram, spunând că el și sotia sa, Rita Wilson, au început să se simtă rău în ultimul timp.  Ei se află momentan în Australia, unde Tom Hanks, filmează secvenţe pentru filmul despre Elvis Presley, unde interpretează rolul managerului col. Tom Parker.-„Bună ziua, oameni buni. Rita și cu mine suntem aici, în Australia. Ne-am simțit un pic obosiți, ca și cum am avea o mică răceala și niște dureri ciudate ale corpului. Rita a avut niște frisoane în ultimul timp. Foarte ușoare. De asemenea, vrem să fim corecţi şi să facem lucrurile așa cum este necesar. Mai ales că se întâmplă în toată lumea, declarăm că am fost testaţi pentru Coronavirus și testul s-a dovedit a fi pozitiv”, a scris actorul.

În stilul său specific, Tom Hanks, a încercat să păstreze lucrurile foarte pozitive, declarând:
-„Ei bine ce facem acum? Funcționarii medicali au protocoale care trebuie respectate. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie și izolaţi atât timp cât este necesar pentru sănătatea și siguranță publică.”


El a adăugat că cuplul va „ține fanii la curent cu actualizări”, semnând cu „Aveți grijă de voi!”

Postul era însoțit de o fotografie a unor mănuși de cauciuc într-o coș de gunoi pentru materiale periculoase.
Nu există nici o indicație dacă Tom Hanks și Rita Wilson sunt momentan spitalizați sau trimiși în carantină în propriile camere de hotel.

Tom Hanks și Rita Wilson
Acesta este primul caz al unei vedete de la Hollywood care a fost infectat cu virusul COVID-19, care a ucis peste 4.616 de oameni din întreaga lume și a infectat 126.000, potrivit Universității Johns Hopkins, care urmărește focarul de infecţie din întreaga lume.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.